Μαχαιρώματα στο Παραλίμνι: Στο νοσοκομείο το θύμα - Συνελήφθη ο δράστης
Συναγερμός σήμανε το βράδυ του Σαββάτου καθώς αλλοδαπός μπούκαρε σε γνωστό εστιατόριο στο Παραλίμνι και επιτέθηκε με μαχαίρι στον γιο του ιδιοκτήτη.
Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα κακοκαιρία «εξπρές» αναμένεται να επηρεάσει την Κύπρο τις επόμενες μέρες αφού οι προβλέψεις του Τμ. Μετεωρολογίας έκαναν λόγο για βροχές και καταιγίδες.
Σύμφωνα με την «κίτρινη» προειδοποίηση, την 84η για τη φετινή χρονιά, μεμονωμένες καταιγίδες, συνοδευόμενες πιθανώς από χαλάζι αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή, με την ένταση της βροχόπτωσης, δυνατό να ξεπερνά τα 35 χιλιοστόμετρα ανά ώρα.
Όπως αναφέρει ολειτουργός Ματθαιός Παπαδάκης που υπογράφει την προειδοποίηση αυτή τίθεται σε ισχύ από τις 16:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 19/11 και εκπνέει στις 16:00 της Παρασκευής 20/11.
Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις