Τμ. Μετεωρολογίας: Εκδόθηκε εκτάκτως κίτρινη προειδοποίηση- «Καταιγίδες πιθανώς με χαλάζι…»

Τμ. Μετεωρολογίας: Εκδόθηκε εκτάκτως κίτρινη προειδοποίηση- «Καταιγίδες πιθανώς με χαλάζι…»

Στην έκδοση «κίτρινης» προειδοποίησης προχώρησε την Πέμπτη 19/11 το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενο δημοσίευμα κακοκαιρία «εξπρές» αναμένεται να επηρεάσει την Κύπρο τις επόμενες μέρες αφού οι προβλέψεις του Τμ. Μετεωρολογίας έκαναν λόγο για βροχές και καταιγίδες.

Σύμφωνα με την «κίτρινη» προειδοποίηση, την 84η για τη φετινή χρονιά, μεμονωμένες καταιγίδες, συνοδευόμενες πιθανώς από χαλάζι αναμένεται να επηρεάσουν την περιοχή, με την ένταση της βροχόπτωσης, δυνατό να ξεπερνά τα 35 χιλιοστόμετρα ανά ώρα.

Όπως αναφέρει ολειτουργός Ματθαιός Παπαδάκης που υπογράφει την προειδοποίηση αυτή τίθεται σε ισχύ από τις 16:00 το μεσημέρι της Πέμπτης 19/11 και εκπνέει στις 16:00 της Παρασκευής 20/11.

Η ΚΙΤΡΙΝΗ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η ώρα της αλήθειας για το κυπριακό - Ο Γκουτέρες επιχειρεί να «κλειδώσει» το διαπραγματευτικό κεκτημένο

Η σημερινή ημέρα θεωρείται από τις πλέον κρίσιμες των τελευταίων ετών για το Κυπριακό. Ο Γενικός Γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, βρίσκεται από την Δευτέρα το βράδυ, στην Κύπρο, αποφασισμένος να αξιοποιήσει το πολιτικό βάρος του αξιώματός του, σε μια ύστατη προσπάθεια, να διατηρήσει ζωντανή την προοπτική των διαπραγματεύσεων και να διαφυλάξει το διαπραγματευτικό κεκτημένο που οικοδομήθηκε μέσα από δεκαετίες συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE