ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Ιταλία: Αήττητη σε 22 σερί ματς επί Μαντσίνι και οιωνός… τροπαίου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ιταλία: Αήττητη σε 22 σερί ματς επί Μαντσίνι και οιωνός… τροπαίου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μετά το απόλυτο νικών στα προκριματικά του Euro, η Ιταλία του Ρομπέρτο Μαντσίνι ολοκλήρωσε αήττητη και τον όμιλο του Nations League και με σερί 22 αγώνων βαδίζει στα χνάρια της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας του Μαρτσέλο Λίπι!

Αν υπήρχε μία ομάδα που «ζημιώθηκε» περισσότερο από την αναβολή του προγραμματισμένου Euro για το περασμένο καλοκαίρι, αυτή ήταν η Ιταλία, η οποία είχε κερδίσει το εισιτήριό της με σπασμένα φρένα και το 10/10 στα ματς του προκριματικού ομίλου. Ωστόσο, παρόλο που το μομέντουμ φάνηκε να σβήνει, το σύνολο του Ρομπέρτο Μαντσίνι διατήρησε την ακάθεκτη πορεία του σε δεύτερο συνεχόμενο όμιλο, αυτή τη φορά για το Nations League και διαμόρφωσε έναν οιωνό που της υπόσχεται την κούπα το καλοκαίρι του 2021.

Μετά και τη νίκη επί της Βοσνίας, με την οποία εξασφάλισε την πρόκριση στο Final Four που θα διεξαχθεί στα δικά της γήπεδα τον Οκτώβριο του 2021, η Σκουάντρα Ατζούρα συμπλήρωσε 22 συναπτά ματς δίχως ήττα και πραγματοποιεί το ευρύτερο σερί της εθνικής, μετά από εκείνο της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας του Μαρτσέλο Λίπι το 2006, που έπιασε τα 25 στον τελικό κόντρα στη Γαλλία!

Συγκεκριμένα, η τελευταία ήττα (από τις συνολικά τρεις που έχει καταγράψει με τον Μαντσίνι στον πάγκο της), σημειώθηκε τον Σεπτέμβριο του 2018, γεγονός που καθιστά τους Ατζούρι αήττητους εδώ και δύο χρόνια!

Πλέον, το σερί μπορεί να ξεπεράσει εκείνο της φουρνιάς του 2006, ή και να διακοπεί πρόωρα, πριν δηλαδή από τη διεξαγωγή του Euro, αφού μεσολαβούν τα παιχνίδια για τα προκριματικά του Μουντιάλ τον προσεχή Μάρτιο.

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Ιταλία: Αήττητη σε 22 σερί ματς επί Μαντσίνι και οιωνός… τροπαίου! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Απόδραση «κομμωτή»: Μαρτυρίες πολιτών «καίνε» τον ισοβίτη - Είχαν γνωριστεί στις φυλακές με τον 26χρονο

• Τροχαίο στη Λευκωσία: Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση 31χρονος μοτοσικλετιστής

• Υπερτουρισμός: Πρώτη ανάμεσα στις χώρες που πλήττονται - Κόκκινη κάρτα σε δύο ελληνικά νησιά

• Έρχονται τα έξυπνα φώτα στη Λευκωσία - Ποιος ο σκοπός τους και πότε αναμένεται να λειτουργήσουν - Φωτογραφίες

• Οι IDF ανακοίνωσαν πως σκότωσαν τον Νασράλα: «Δεν θα τρομοκρατεί πλέον τον κόσμο»

• Πυροβολισμοί σε καφενείο: Εντός του υποστατικού τρία πρόσωπα – Εντοπίστηκαν κάλυκες και στο όχημα του 42χρονου διαχειριστή  

• Γιώργος Μαζωνάκης: Πόζαρε γυμνός στο Instagram - «Οίκος ανοχής, μην μπερδεύετε την υπομονή μου με την ανοχή» - Φωτογραφία



Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Νασράλα πέθανε, η Χεζμπολάχ όχι - Τα σενάρια για την απάντηση του Ιράν και οι κίνδυνοι για το Ισραήλ

Ο Γενικός Γραμματέας της Χεζμπολάχ, ο Χασάν Νασράλα είναι και επίσημα νεκρός. Ο Νασράλα ο οποίος ανέλαβε τη θέση στην κεφαλή, σε μία από τις πιο επικίνδυνες και ισχυρές παραστρατιωτικές οργανώσεις στον κόσμο το 1992, εξουδετερώθηκε από ακόμη μία απόλυτα στοχευμένη επίθεση των ισραηλινών μαχητικών στα νότια προάστια της Βηρυτού έχοντας πάντως καταφέρει να γιγαντώσει σε κάθε επίπεδο τη Χεζμπολάχ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top