Σαν σήμερα το ξύλο του… αιώνα στο Πίστονς-Πέισερς (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαν σήμερα το ξύλο του… αιώνα στο Πίστονς-Πέισερς (ΒΙΝΤΕΟ)

Στις 19 Νοεμβρίου του 2004, οι παίκτες των Πίστονς και των Πέισερς ενεπλάκησαν σε έναν ιστορικό καυγά…

Μια μέρα σαν σήμερα πριν από 16 χρόνια γράφτηκε μία από τις πλέον… μαύρες σελίδες στην ιστορία του ΝΒΑ!

Ήταν 19 Νοεμβρίου του 2004, όταν οι παίκτες των Πίστονς και των Πέισερς ενεπλάκησαν σε έναν καυγά χωρίς προηγούμενο, με αφορμή ένα σκληρό φάουλ του Αρτέστ στον Μπεν Γουάλας.

Μάλιστα, το αποκορύφωμα του όλου επεισοδίου ήταν το «ντου» του Αρτέστ και του Τζάκσον στις εξέδρες του γηπέδου και η επίθεσή τους σε φιλάθλους του Ντιτρόιτ.

Είναι χαρακτηριστικό πως τιμωρήθηκαν 9 παίκτες και των δύο ομάδων, οι οποίοι έχασαν 146 παιχνίδια συνολικά!

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Σαν σήμερα το ξύλο του… αιώνα στο Πίστονς-Πέισερς (ΒΙΝΤΕΟ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Βίντεο - Διάγγελμα Χριστοδουλίδη: «Εκ μέρους της Πολιτείας απολογούμαι» - Ανάλαβε ευθύνη - Αυτά είναι τα μέτρα που ανακοίνωσε

Με εμφανώς φορτισμένο τόνο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απηύθυνε απόψε το βράδυ τηλεοπτικό διάγγελμα προς τον κυπριακό λαό, με αφορμή την τραγωδία από τις φονικές πυρκαγιές που έπληξαν την ορεινή Λεμεσό.

BEST OF TOTHEMAONLINE