Φανιέρος: «Έχω κλείσει οκτώ παίκτες»

Φανιέρος: «Έχω κλείσει οκτώ παίκτες»

Μια σημαντική είδηση προέκυψε από τις δηλώσεις του προέδρου του Ερμή, Λούκα Φανιέρου, αμέσως μετά την ολοκλήρωση του αγώνα με την Ανόρθωση.

Ο διοικητικός ηγέτης των «φτεροπόδαρων» μίλησε στη Cytavision και είπε μεταξύ άλλων πως έχει κλείσει οκτώ παίκτες για του χρόνου.

«Βάλαμε μικρούς, παίξαμε καλό ποδόσφαιρο. Αποδείξαμε πως θα είμαστε και του χρόνου στην εξάδα. Η αλλαγή του Πίνα έγινε επειδή έχει κάρτες. Για του χρόνου έχω κλείσει οκτώ παίκτες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

ΠτΔ για Κυπριακό: «Παράθυρο ευκαιρίας μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ»

Υπάρχει παράθυρο ευκαιρίας για το Κυπριακό μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας του ΓΓ των ΗΕ, είπε σήμερα ο  Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, προσθέτοντας ότι γίνεται μια προσπάθεια ως πρώτο βήμα για επανέναρξη των συνομιλιών που θα οδηγήσουν σε ένα τελικό αποτέλεσμα και επισημαίνοντας πως δεν μπορούμε να συζητούμε επ’ άπειρον.

BEST OF TOTHEMAONLINE