Ο Χριστάκης δεν σχολίασε, ο Κοσμά μίλησε για ιστορική στιγμή

Ο Χριστάκης δεν σχολίασε, ο Κοσμά μίλησε για ιστορική στιγμή

Η Αγία Νάπα επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ και έκανε άλλο ένα βήμα για την σωτηρία της.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο τεχνικός της ΑΕΛ, Χριστάκης Χριστοφόρου, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο για το παιχνίδι και τη νέα ήττα της ομάδας του στα πλέι οφ. Έδωσε συγχαρητήρια στην Αγία Νάπα.

Ο Γιώργος Κοσμά από την άλλη, εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη νίκη, το πάθος και την συγκέντρωση των παικτών του. «Θέλουμε ακόμη κάποιους βαθμούς για να κερδίσουμε την παραμονή μας. Αν πετύχουμε τον στόχο μας, θα είναι κάτι το ανεπανάληπτο και ιστορικό για την ομάδα», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Πλούσιo το κυβερνητικό πρόγραμμα για το 2026 - Ιδού οι 55+ δράσεις που εξήγγειλε ο ΠτΔ

Περισσότερες από πενήντα πέντε πολιτικές δράσεις, με σημαντικά έργα και πρωτοβουλίες, που επηρεάζουν την καθημερινότητα των πολιτών, περιλαμβάνει ο κυβερνητικός προγραμματισμός για το 2026, τον οποίο ανακοίνωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE