Με παρέμβαση του Υπ. Υγείας και της Ζέτας μεταφέρονται οι ηλικιωμένοι - Ευχαριστίες Γιαννάκη σε Σωκράτειο και Μέλαθρον Αγωνιστών

Με παρέμβαση του Υπ. Υγείας και της Ζέτας μεταφέρονται οι ηλικιωμένοι - Ευχαριστίες Γιαννάκη σε Σωκράτειο και Μέλαθρον Αγωνιστών

Στα νοσοκομεία και ιδρύματα θα μεταφερθούν οι ένοικοι που διέμεναν στην Τιμόθειο Στέγη Ηλικιωμένων μετά από παρέμβαση των Υπουργών Υγείας και Εργασίας.

Μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1, «Μέρα Μεσημέρι», η Γενική Διευθύντρια του Υπουργείου Υγείας, Δρ. Χριστίνα Γιαννάκη ανέφερε ότι το Υπουργείο Υγείας κατέβαλε έντονες προσπάθειες για τη μεταφορά των ασθενών εγκαίρως. 

Επισήμανε επίσης ότι χθες (19/11) είχαν σταλεί τέσσερα ασθενοφόρα για να πάρουν ένα ένοικο στο Νοσοκομείο Αμμοχώστου και τρεις στο Κέντρο Αποκατάστασης στην Τερσεφάνου και ο Ιδιοκτήτης του γηροκομείου κλείδωσε τις πόρτες και δεν τους επέτρεψε να εισέλθουν. 

Αυτή τη στιγμή μεταβαίνουν ξανά ασθενοφόρα με σκοπό να μεταφέρουν τους τρεις στην Τερσεφάνου και τους έξι στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού.

Όπως τόνισε η κ. Γιαννάκη «το Σωκρατείο και το Μέλαθρον Αγωνιστών, συνεργάστηκαν με το Υπουργείο Υγείας και μετέφεραν μερικούς ασθενείς στο νοσοκομείο μετά από αξιολόγηση των γιατρών».

Καταληκτικά ανέφερε «Δεν γίνεται να απειλείται το Υπουργείο Υγείας, εμείς βοηθήσαμε χθες, απλούστατα έκλεισε τις πόρτες και δεν δέχθηκε να πάρουμε τους ασθενείς μας»,

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Αρχή κατά της Διαφθοράς δεν διαπίστωσε κανένα πρόβλημα...η επιτροπή πρέπει να εργαστεί απερίσπαστη»

ΠτΔ: «Η Αρχή κατά της Διαφθοράς δεν διαπίστωσε κανένα πρόβλημα...η επιτροπή πρέπει να εργαστεί απερίσπαστη»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, δήλωσε ότι πριν από τον διορισμό του Ηλία Αναγνωστόπουλου στην ομάδα των ανεξάρτητων ποινικών ανακριτών, υπήρξε επικοινωνία με την Αρχή κατά της Διαφθοράς, η οποία επιβεβαίωσε πως δεν υφίσταται οποιοδήποτε κώλυμα ή πρόβλημα σχετικά με την επιλογή του.

BEST OF TOTHEMAONLINE