ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμα ένα κρούσμα

ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμα ένα κρούσμα

Το Υπουργείο Υγείας εξέδωσε ανακοίνωσε 274 νέα κρούσματα κορωνοϊού ενώ, δυστυχώς, «έφυγαν» ακόμα δύο συνάνθρωποι μας.

Διαβάστε: ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ανακοινώθηκαν τα κρούσματα της Παρασκευής – Δυστυχώς άλλοι δυο θάνατοι

Ο Covid-19, «κτύπησε» ξανά και το ποδόσφαιρο καθώς, από αυτά τα 274, ένα θετικό κρούσμα βρέθηκε στους δειγματοληπτικούς ελέγχους της ΚΟΠ.

Η σχετική ενημέρωση: «Το 1 δείγμα που λήφθηκε στο πλαίσιο δειγματοληπτικού ελέγχου που διενεργεί η ΚΟΠ σε Σωματεία που συμμετέχουν στις διοργανώσεις της, είναι θετικό στον ιό».

 

The post ΚΥΠΡΙΑΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Ακόμα ένα κρούσμα appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE