ΑΘΛΗΤΙΚΑ

«ΑΙΧΜΗΡΗ» ατάκα για διαιτησία: «Μπορούσαμε να κάνουμε το νταμπλ, όμως, κάτι θα πήγαινε στραβά στην Ομόνοια με τους ρεφ»

«ΑΙΧΜΗΡΗ» ατάκα για διαιτησία: «Μπορούσαμε να κάνουμε το νταμπλ, όμως, κάτι θα πήγαινε στραβά στην Ομόνοια με τους ρεφ»

Μεγάλη συνέντευξη παραχώρησε στην ιστοσελίδα cfbfootball.com ο Ματ Ντάρμπισαϊαρ και μεταξύ άλλων, έριξε «αιχμηρή» ατάκα για τη διαιτησία.

Διαβάστε επίσης: MΑΤ: «Ήταν ο δυσκολότερος μου χρόνος στην Ομόνοια παρά την πρώτη θέση» – Τι είπε για τη μεταγραφή του στην Αυστραλία

Συγκεκριμένα ο πρώην επιθετικός των πρασίνων, τόνισε πως αν συνεχιζόταν η σεζόν το τριφύλλι μπορούσε να κατακτήσει το νταμπλ, όμως, κάτι θα πήγαινε… στραβά με τη διαιτησία. Είπε, επίσης, πως η απονεμήθηκε ο τίτλος της Ομόνοιας, ενώ κάτι τέτοιο δεν έγινε.

Τι είπε:

«Η περασμένη σεζόν μου φαίνεται σαν να ήταν χθες. Ήταν μια εποχή rollercoaster που συντομεύτηκε από τον COVID-19. Μας απονεμήθηκε ο τίτλος, αλλά νομίζω ότι θα είχαμε κερδίσει το νταμπλ αν η σεζόν συνεχιζόταν. Ο Νταβίντ Ακιντόλα ήρθε από την Μίντιλαντ και έδωσε στην ομάδα περισσότερη ταχύτητα στην επίθεση. Ο Κακούλλης μπήκε στην πρώτη ομάδα από τις ακαδημίες. Ήμουν λίγο απογοητευμένος που η σεζόν δεν συνεχίστηκε. Ωστόσο, δεδομένου του επιπέδου διαιτησίας στην Κύπρο, κάτι θα μπορούσε να πάει στραβά για την Ομόνοια. Ποτέ δεν θα πω τίποτα κακό για το κυπριακό ποδόσφαιρο γιατί είχα υπέροχα χρόνια εκεί, ανεξάρτητα από το τι έχει συμβεί εναντίον άλλων συλλόγων στη Λευκωσία. Ήταν πολύ ευχάριστο. Έμαθα πολλά από τις εμπειρίες μου στην Κύπρο και θα με βοηθήσουν στο μέλλον. Για παράδειγμα, αν επιστρέψω και γίνω προπονητής. Έπαιξα στην Ελλάδα, αλλά ήμουν στην άλλη πλευρά, οπότε δεν το γνώριζα μέχρι που πήγα να παίξω στην Κύπρο».

The post «ΑΙΧΜΗΡΗ» ατάκα για διαιτησία: «Μπορούσαμε να κάνουμε το νταμπλ, όμως, κάτι θα πήγαινε στραβά στην Ομόνοια με τους ρεφ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τα έκαναν «Γης Μαδιάμ» στη Λεμεσό - Βίντεο από την άγρια συμπλοκή, η κατάσταση της υγείας των τραυματιών

Ηλεκτροπληξία: Οι κίνδυνοι και πώς μπορείς να προστατευθείς - Χιλιάδες τα ακατάλληλα υλικά στην αγορά

Απαγόρευση κινητών: Θα εφαρμοστεί με τη νέα σχολική χρονιά; Οι διαφωνίες και τα «στρατόπεδα» στη Βουλή

Σε πολιτικό συνέδριο τον Οκτώβριο οδηγείται η ΕΔΕΚ - Δεν τίθεται θέμα παραίτησης της ηγεσίας

Λευκός καπνός στη Σύνοδο Κορυφής - Συμφωνία των «27» για Φον ντερ Λάιεν, Κόστα και Κάλας

Μονή Αββακούμ: Ο Νεκτάριος φέρεται να εξόφλησε αυτοκίνητο με εισφορές πιστών – «Ο Ταμασού έχει έκθεση που τον δικαιώνει…»



Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Σε θολά νερά το Κυπριακό - Συνάντηση Χριστοδουλίδη-Ολγκίν - Συγκαλεί το Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ

Κλειστά θέλησε να κρατήσει τα χαρτιά του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ύστερα από τη συνάντηση που πραγματοποίησε στις Βρυξέλλες με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top