Ψάχνει… ανάσα η ουραγός, για να μην χάσει και άλλο έδαφος η φιλοξενούμενη

Ψάχνει… ανάσα η ουραγός, για να μην χάσει και άλλο έδαφος η φιλοξενούμενη

Συνέχεια στην 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας την Κυριακή (22-11-2020) με την αναμέτρηση που ξεκινάει η ώρα 16:00 στο «Αμμόχωστος» μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και της Ομόνοιας.

Η ουραγός του πρωταθλήματος ψάχνει τον δρόμο που θα την βάλει σε μία σταθερότητα τόσο αγωνιστικής παρουσίας όσο και συγκομιδής βαθμών για να ανέβει όσο πιο άμεσα γίνεται και να απομακρυνθεί από τα κάτω στρώματα του πίνακα.

Όπως φάνηκε από την ενημέρωση για την αποστολή της Νέας Σαλαμίνας, εκτός αυτής έμειναν οι Βαρέλα (τιμωρημένος), Βινίσιους (τραυματίας), Μπέριος (ανέτοιμος) και Μπαραβίκας (λόγους τακτικής).

Οι «τριφυλλοφόροι» μη θέλοντας να χάσουν και άλλο έδαφος από τα ψηλά στρώματα του βαθμολογικού πίνακα δεν έχουν τίποτα άλλο να σκεφτούν πέρα από το να αποδράσουν από το γήπεδο με την ουσία.

Σάββας Δαμιανού και Χένινγκ Μπεργκ θα λύσουν τις διαφορές τους στη… σκακιέρα του αγωνιστικού χώρου του «Αμμόχωστος» με στόχο το τρίποντο, για διαφορετικούς λόγους ο καθένας.

Κυριακή, 22.11.2020 / 16:00
Ν. ΣΑΛΑΜΙΝΑ Αμ/στου – ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας
Στάδιο: N. PAPAS GROUP – Αμμόχωστος Επιστροφή
Διαιτητής: Χριστοφή Τιμόθεος
Α’ Βοηθός Διαιτητής: Σωτηρίου Μιχάλης
Β’ Βοηθός Διαιτητής: Χρίστου Ε. Χρίστος
4ος Διαιτητής: Χριστοφόρου Μάριος
Παρατηρητής: Γερασίμου Παναγιώτης

Διαβάστε επίσης: 

Πόσους παίκτες παίρνει μαζί του στο «Αμμόχωστος» ο Μπεργκ – Επίσημη ενημέρωση

Οι παίκτες που είναι στην αποστολή Δαμιανού για τον αγώνα με την Ομόνοια (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

The post Ψάχνει… ανάσα η ουραγός, για να μην χάσει και άλλο έδαφος η φιλοξενούμενη appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.