Μακάρθι: «Είμαι πολύ απογοητευμένος με τη δημιουργία και τα τελειώματα των φάσεων»

Μακάρθι: «Είμαι πολύ απογοητευμένος με τη δημιουργία και τα τελειώματα των φάσεων»

Δείτε τι δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα στο ΓΣΠ ανάμεσα στον ΑΠΟΕΛ και τον Ολυμπιακό, ο προπονητής των “γαλαζοκιτρίνων”, Μικ Μακάρθι.

Αναλυτικά:

«Χάσαμε το παιχνίδι. Αρχίσαμε καλά, αλλά ο Ολυμπιακός σκόραρε με δικά μας αμυντικά λάθη. Δεν είναι αποδεκτό το ότι χάσαμε και πρέπει να τα πάμε πολύ καλύτερα στο μέλλον. Για να είμαστε δίκαιοι, ο Ολυμπιακός έχασε τις καλύτερες ευκαιρίες του αγώνα. Ήξερα ότι δεν ήταν εύκολη δουλειά, σκοράραμε μόνο εξι γκολ και αυτή είναι και η ρίζα του προβλήματος, πρέπει να σκοράρεις για να κερδίζεις.

Είμαι πολύ απογοητευμένος με τη δημιουργία και τα τελειώματα των φάσεων, παρά τη δουλειά που κάναμε τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Ήρθα στο κλαμπ τον Νοέμβριο και πρέπει να δουλέψω με τους παίκτες που είναι εδώ. Δεν αξίζει να παραπονιέσαι για το υλικό που έχεις, μπορούμε μόνο να κάνουμε καλύτερους αυτούς που έχουμε. ‘Όταν ανοίξει το μεταγραφικό παράθυρο, θα εξετάσουμε τι έχουμε και τι μπορούμε να κάνουμε».

The post Μακάρθι: «Είμαι πολύ απογοητευμένος με τη δημιουργία και τα τελειώματα των φάσεων» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE