Αυτό είναι το πανό που προκάλεσε την διακοπή...

Αυτό είναι το πανό που προκάλεσε την διακοπή...

Διακόπηκε λίγο μετά την έναρξή του- και για μερικά λεπτά- το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο εξαιτίας ενός πανό που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί των γηπεδούχων, ενώ υπήρξε και νέα διακοπή στο 67ο λεπτό του αγώνα.

Το πανό που είχαν αναρτήσει οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρόμητου "Φενταγίν"- και στο οποίο αναγραφόταν «Αγώνες στημένοι, παίκτες- πρόεδροι- διαιτητές μπλεγμένοι, μας χαλάτε τις Κυριακές, θα σας καταστρέφουμε τις ζωές»-, ήταν ο λόγος της διπλής, μέχρι αυτή τη στιγμή, διακοπής στο παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο. 



Δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί με την πολύκροτη υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, στην οποία, μάλιστα, ενδέχεται να εμπλέκεται και ο Ατρόμητος λόγω του "ύποπτου" παιχνιδιού κόντρα στον Ολυμπιακό, αποκτά ξεχωριστή σημασία η κίνηση των οπαδών, καθώς εκφράζουν μ' αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκειά τους. 

Οι διαιτητές της αναμέτρησης αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο και ζήτησαν να κατέβει το πανό προκειμένου να συνεχιστεί η αναμέτρηση, ενώ τόσο οι παίκτες του Ατρόμητου, όσο και ο πρόεδρος Γιώργος Σπανός, προσπαθούν να πείσουν τους οπαδούς να το μαζέψουν, με τον δεύτερο να κινδυνεύει ακόμα και να πιαστεί στα χέρια μαζί τους! 

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE