Αυτό είναι το πανό που προκάλεσε την διακοπή...

Αυτό είναι το πανό που προκάλεσε την διακοπή...

Διακόπηκε λίγο μετά την έναρξή του- και για μερικά λεπτά- το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο εξαιτίας ενός πανό που είχαν αναρτήσει οι οπαδοί των γηπεδούχων, ενώ υπήρξε και νέα διακοπή στο 67ο λεπτό του αγώνα.

Το πανό που είχαν αναρτήσει οι οργανωμένοι οπαδοί του Ατρόμητου "Φενταγίν"- και στο οποίο αναγραφόταν «Αγώνες στημένοι, παίκτες- πρόεδροι- διαιτητές μπλεγμένοι, μας χαλάτε τις Κυριακές, θα σας καταστρέφουμε τις ζωές»-, ήταν ο λόγος της διπλής, μέχρι αυτή τη στιγμή, διακοπής στο παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο. 



Δεδομένης της κατάστασης που επικρατεί με την πολύκροτη υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης, στην οποία, μάλιστα, ενδέχεται να εμπλέκεται και ο Ατρόμητος λόγω του "ύποπτου" παιχνιδιού κόντρα στον Ολυμπιακό, αποκτά ξεχωριστή σημασία η κίνηση των οπαδών, καθώς εκφράζουν μ' αυτόν τον τρόπο τη δυσαρέσκειά τους. 

Οι διαιτητές της αναμέτρησης αποχώρησαν από τον αγωνιστικό χώρο και ζήτησαν να κατέβει το πανό προκειμένου να συνεχιστεί η αναμέτρηση, ενώ τόσο οι παίκτες του Ατρόμητου, όσο και ο πρόεδρος Γιώργος Σπανός, προσπαθούν να πείσουν τους οπαδούς να το μαζέψουν, με τον δεύτερο να κινδυνεύει ακόμα και να πιαστεί στα χέρια μαζί τους! 

Πηγή: sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Γιώργος Μαζωνάκης: Πήγε για πλασμαφαίρεση και υπέστη ανακοπή- Σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του

Σοκ προκαλεί ο αιφνίδιος θάνατος του Γιώργου Μαζωνάκη σε ηλικία 54 ετών, με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν ότι ο δημοφιλής τραγουδιστής υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν σε ιδιωτικό παθολογικό ιατρείο στο Κολωνάκι, όπου είχε μεταβεί για προγραμματισμένη θεραπεία πλασμαφαίρεσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE