ΠΑΦΟΣ: Μπούκαραν στο σπίτι του τρία πρόσωπα και τον μαχαίρωσαν

ΠΑΦΟΣ: Μπούκαραν στο σπίτι του τρία πρόσωπα και τον μαχαίρωσαν

Τις συνθήκες τραυματισμού 39χρονου, κατοίκου Πάφου, διερευνά η Αστυνομία.

Σύμφωνα με τα υπό εξέταση στοιχεία, τρία πρόσωπα, ομοεθνείς του 39χρονου, μετέβηκαν το Σάββατο 21/11 στην οικία του, όπου επιτέθηκαν εναντίον του, τραυματίζοντας τον με μαχαίρι.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στη σκηνή όπου εντόπισαν τον 39χρονο, ο οποίος έφερε θλαστικά τραύματα και εκδορά στο δεξί του χέρι. Αυτός μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, όπου έτυχε περίθαλψης και στη συνέχεια έλαβε εξιτήριο.

Την υπόθεση τραυματισμού διερευνά το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE