Τα έκανε ΟΛΑ ο Κωστάκης Σεραφείμ!

Τα έκανε ΟΛΑ ο Κωστάκης Σεραφείμ!

Υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού, χθες στην αναμέτρηση με τον ΑΠΟΕΛ ήταν ο Κωστάκης Σεραφείμ. Προς τιμήν του, δεν… ξέχασε τον άνθρωπο που έχτισε τον φετινό Ολυμπιακό Γιάννη Πετράκη και του απέδωσε τα εύσημα, ύστερα από νέα επιτυχία των μαυροπρασίνων.

Που θα το πάνε τα «μαυροπούλια» του Προμαχώνα, θα το δείξει ο χρόνος. Από χθες απολαμβάνουν τη θέα της 3ης θέσης του πίνακα, στην οποία ανέβηκαν με την αξία τους.

Ο Κώστας Σεραφείμ, έχει θητεύσει σε παρά πολλά πόστα στον σύλλογο. Πριν μερικές δεκαετίες ήταν παίχτης και αρχηγός της ομάδας.

Ήταν για κάποια χρόνια πρόεδρος του σωματείου. Το καλοκαίρι ο Τορναρίτης, αποφάσισε να του αλλάξει ρόλο και να τον διορίσει στο πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Τις τελευταίες δυο περίπου εβδομάδες, φόρεσε το «καπέλο» του προπονητή της ομάδας. Δεν αποκλείεται να περνά από το μυαλό του Κρίστοφερ, να τον αφήσει μόνιμα στον πάγκο.

Ο Κωστάκης Σεραφείμ, έχει να λέει πάντως, ότι τα έκαμε όλα στον Ολυμπιακό!

The post Τα έκανε ΟΛΑ ο Κωστάκης Σεραφείμ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Το κατοχικό καθεστώς προκαλεί - Η πολιτική ηγεσία σε δίλημμα για το ενδεχόμενο κλεισίματος των οδοφραγμάτων

Ενώ συνεχίζεται η παράνομη κράτηση των πέντε Ε/κ από το κατοχικό καθεστώς, οι κομματικές τοποθετήσεις κινούνται ανάμεσα στην «ψυχραιμία» και την ακινησία, με τα οδοφράγματα στο επίκεντρο μιας αμήχανης δημόσιας συζήτησης, την ώρα που η τουρκική πλευρά ενισχύει την παρουσία της στα κατεχόμενα όχι μόνο στρατιωτικά, αλλά και σε επίπεδο ψυχολογικού ελέγχου της κατάστασης.

BEST OF TOTHEMAONLINE