ΛΑΡΝΑΚΑ: Ανήλικος παραβίασε το διάταγμα και έκοβε βόλτες με φίλους του- Ειδοποίησαν το πατέρα του μετά από ατύχημα

ΛΑΡΝΑΚΑ: Ανήλικος παραβίασε το διάταγμα και έκοβε βόλτες με φίλους του- Ειδοποίησαν το πατέρα του μετά από ατύχημα

Σε δύο σταθμευμένα οχήματα και σε προστατευτικά κάγκελα οικίας στη Λάρνακα προσέκρουσε όχημα μετά τα μεσάνυχτα το οποίο φέρεται να οδηγούσε ανήλικος που εγκατέλειψε τη σκηνή.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε στις τρεις μετά τα μεσάνυχτα, ενώ ο οδηγός του οχήματος αναζητείται.

Στο τιμόνι του αυτοκινήτου φέρεται να ήταν ανήλικος, ο οποίος μαζί με άλλους δυο φίλους του, παραβίασαν την απαγόρευση της κυκλοφορίας που ισχύει για την αναχαίτιση του κορωνοϊού και «έκοβαν» βόλτες στη Λάρνακα.

Ύστερα από καταγγελίες των ιδιοκτητών των οχημάτων, η αστυνομία επικοινώνησε με τον εγγεγραμμένο ιδιοκτήτη του οχήματος, ο οποίος φαίνεται να είναι ο πατέρας του οδηγού και δήλωσε πως ο ανήλικος πήρε το όχημα παρά τη συγκατάθεσή του.

Η τροχαία Λάρνακας διερευνά την υπόθεση.

 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

ΠτΔ: Έτοιμοι για επανέναρξη των συνομιλιών ακόμη και αύριο - Δεν υπάρχει άλλη επιλογή από τη λύση του Κυπριακού

Την ετοιμότητα της ελληνοκυπριακής πλευράς για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό, ακόμη και αύριο, επανέλαβε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει άλλη επιλογή από την επίλυση του Κυπριακού. Μιλώντας στο 6ο Παγκύπριο Συναπάντημα Προσφύγων, στο Δάσος Άχνας, διαβεβαίωσε ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί με στόχο τον τερματισμό της κατοχής και την επανένωση της πατρίδας.

BEST OF TOTHEMAONLINE