Τραγικό τέλος για 48χρονο στην Ζάκυνθο – Δέχθηκε επίθεση από μέλισσες και πέθανε από αλλεργικό σοκ

Τραγικό τέλος για 48χρονο στην Ζάκυνθο – Δέχθηκε επίθεση από μέλισσες και πέθανε από αλλεργικό σοκ

Μια απίστευτη ιστορία με το χειρότερο δυνατό τέλος εκτυλίχτηκε στη Ζάκυνθο. Θύμα ένας 48χρονος άνδρας ο οποίος δέχθηκε επίθεση από σμήνος μελισσών με αποτέλεσμα να υποστεί αλλεργικό σοκ.

Συγγενείς του έσπευσαν να τον βοηθήσουν και τον μετέφεραν πολύ γρήγορα με αυτοκίνητο στο νοσοκομείο Ζακύνθου, συνοδεία, μάλιστα, περιπολικού που προπορευόταν για να ανοίγει τον δρόμο.

Παρότι έφτασαν πολύ γρήγορα στο νοσοκομείο, ο άτυχος 48χρονος είχε ήδη χάσει τη μάχη και οι γιατροί δεν ήταν σε θέση να κάνουν τίποτα περισσότερο από το να επιβεβαιώσουν τον θάνατό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

ΠτΔ: «Προτεραιότητα Κυπριακής Προεδρίας η ενίσχυση προσπάθειας για στρατηγική αυτονομία ΕΕ»

Η ενίσχυση της μεγάλης προσπάθειας για επίτευξη της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποτελεί την υπ’ αριθμόν ένα προτεραιότητα της Κυπριακής Προεδρίας, επεσήμανε, αναφερόμενος στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις το πρωί της Παρασκευής μετά την ολονύχτια συνεδρία του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE