ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ανακοίνωση των κρουσμάτων Κυριακή 22/11 – Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών

ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ανακοίνωση των κρουσμάτων Κυριακή 22/11 – Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών

Ανακοινώνεται ο θάνατος άντρα ασθενούς με COVID-19, ηλικίας 87 ετών, χωρίς υποκείμενα νοσήματα, που νοσηλευόταν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Η τελική αιτία θανάτου αποδίδεται στη νόσο COVID-19. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχεται σε 44, 28 άντρες (64%) και 16 γυναίκες (36%), με μέσο όρο ηλικίας τα 75 έτη.

Το Υπουργείο Υγείας ενημερώνει ότι πραγματοποιήθηκαν σήμερα συνολικά 9,527 τεστ για ανίχνευση της νόσου COVID-19.

Διαβάστε ολόκληρη την ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας από το Tothemaonline.com

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Η ανακοίνωση των κρουσμάτων Κυριακή 22/11 – Μεγαλώνει η λίστα των νεκρών appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

ΠτΔ για διορισμό Χαν: «Γνωρίζει το Κυπριακό...θα βοηθήσει στις διαπραγματεύσεις και στην επίλυση» - Πότε αναμένεται να έρθει η Ολγκίν

Η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό θα βρίσκεται στην Κύπρο αμέσως μετά το δεύτερο δεκαήμερα Μαΐου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος εξέφρασε ευχαριστίες προς την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για τον διορισμό Ειδικού Απεσταλμένου για το Κυπριακό, σημειώνοντας ότι ο ίδιος το γνώριζε εδώ και καιρό. 

BEST OF TOTHEMAONLINE