ΛΕΜΕΣΟΣ: Γυναίκα έπεσε θύμα απάτης στο διαδίκτυο από άνδρα - Της απέσπασε 210 χιλιάδες ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Γυναίκα έπεσε θύμα απάτης στο διαδίκτυο από άνδρα - Της απέσπασε 210 χιλιάδες ευρώ

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, διερευνά υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου και απόσπασης χρηματικού ποσού ύψους 210 χιλιάδων ευρώ.

 
Σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας κάτοικου Λεμεσού, κατά το τρέχον έτος, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας επικοινωνίας, γνώρισε άγνωστο άντρα, με τον οποίο ανέπτυξε φιλική σχέση. 
 
Κατά διαστήματα το συγκεκριμένο πρόσωπο, προβάλλοντας διάφορα προσχήματα, για οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε, ζητούσε από την παραπονούμενη διάφορα χρηματικά ποσά.
 
Η παραπονούμενη μεταξύ Ιουλίου και Οκτωβρίου 2020, σε 14 περιπτώσεις απέστειλε εμβάσματα σε διάφορους τραπεζικούς λογαριασμούς, που τις απέστελλε ο ύποπτος, χρηματικά ποσά συνολικού ύψους 210 χιλιάδων ευρώ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Στη Λευκωσία ο Στόκερ: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε τον Καγκελάριο της Αυστρίας – Παρακάθησαν σε δείπνο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης υποδέχθηκε το βράδυ της Πέμπτης τον Καγκελάριο της Αυστρίας Κριστιάν Στόκερ στο Προεδρικό Μέγαρο, όπου θα παρατεθεί δείπνο προς τιμήν του.

BEST OF TOTHEMAONLINE