ΛΕΜΕΣΟΣ: Γυναίκα έπεσε θύμα απάτης στο διαδίκτυο από άνδρα - Της απέσπασε 210 χιλιάδες ευρώ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Γυναίκα έπεσε θύμα απάτης στο διαδίκτυο από άνδρα - Της απέσπασε 210 χιλιάδες ευρώ

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, διερευνά υπόθεση απάτης μέσω διαδικτύου και απόσπασης χρηματικού ποσού ύψους 210 χιλιάδων ευρώ.

 
Σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας κάτοικου Λεμεσού, κατά το τρέχον έτος, μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας επικοινωνίας, γνώρισε άγνωστο άντρα, με τον οποίο ανέπτυξε φιλική σχέση. 
 
Κατά διαστήματα το συγκεκριμένο πρόσωπο, προβάλλοντας διάφορα προσχήματα, για οικονομικές δυσκολίες που αντιμετώπιζε, ζητούσε από την παραπονούμενη διάφορα χρηματικά ποσά.
 
Η παραπονούμενη μεταξύ Ιουλίου και Οκτωβρίου 2020, σε 14 περιπτώσεις απέστειλε εμβάσματα σε διάφορους τραπεζικούς λογαριασμούς, που τις απέστελλε ο ύποπτος, χρηματικά ποσά συνολικού ύψους 210 χιλιάδων ευρώ.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Πώς ο Τραμπ κατάφερε να πείσει Ισραήλ και Ιράν να συμφωνήσουν σε κατάπαυση πυρός - Όλο το παρασκήνιο

Ξεκίνησε με μια ισοπεδωτική επίθεση τα ξημερώματα της προηγούμενης Κυριακής (22/06) σε ιρανικές πυρηνικές εγκαταστάσεις από αμερικανικά Stealth βομμβαρδιστικά. Αυτό που ακολούθησε ήταν μια εκπληκτική επίδειξη διπλωματίας στο παρασκήνιο, μία προαναγγελθείσα πυραυλική επίθεση σε αμερικανική βάση και ένα ξέσπασμα του αμερικανού προέδρου Τραμπ που έστρεψε τα «πυρά» του προς τους ηγέτες του Ισραήλ και του Ιράν. Το αποτέλεσμα, το πρωί της Τρίτης (24/06), ήταν κατάπαυση του πυρός μεταξύ Ιράν και Ισραήλ.