ΚΥΠΡΟΣ: Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας - Κατασχέθηκαν δεκάδες κλοπιμαία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας - Κατασχέθηκαν δεκάδες κλοπιμαία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ – Τροχαία Λευκωσίας), διενήργησαν χθες συντονισμένη επιχείρηση στην παλιά Λευκωσία, στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται για εφαρμογή του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου. 

Κατά την επιχείρηση, ερευνήθηκαν 82 πεζά πρόσωπα, 33 οχήματα με 40 επιβαίνοντες, ενώ έγιναν 30 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα, μια για τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο (Πεζός για μη χρήση μάσκας), τρεις για πλανοδιοπώληση χωρίς άδεια και μια για εκούσια παρεμπόδιση ελεύθερης διέλευσης σε δημόσιο χώρο.

Επίσης, ένα πρόσωπο εντοπίστηκε να πωλεί διάφορα εμπορεύματα χωρίς άδεια και σε έλεγχο που του έγινε στην κατοχή του εντοπίστηκαν 55 αρώματα, έξι ρολόγια, έξι ξυριστικές μηχανές και τέσσερα ζεύγη γυαλιών, όλα απομιμήσεις γνωστών εμπορικών σημάτων.

Το εν λόγω πρόσωπο μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου το Τελωνείο ανέλαβε για τις περαιτέρω ενέργειες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Σένγκεν: Δύσκολοι οι επόμενοι έξι μήνες - Η πρόοδος και τα πλεονεκτήματα

Στην τεράστια πρόοδο που έχει γίνει από τον Μάρτιο του 2023 μέχρι σήμερα με τελικό στόχο την πλήρη ένταξη της Κύπρου στον χώρο Σένγκεν, αναφέρθηκε ο Υπουργός Εξωτερικών Κωνσταντίνος Κόμπος, σε εκδήλωση που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Γλαύκος Κληρίδης, για το συγκεκριμένο θέμα.

BEST OF TOTHEMAONLINE