ΚΥΠΡΟΣ: Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας - Κατασχέθηκαν δεκάδες κλοπιμαία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

ΚΥΠΡΟΣ: Συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας - Κατασχέθηκαν δεκάδες κλοπιμαία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ – Τροχαία Λευκωσίας), διενήργησαν χθες συντονισμένη επιχείρηση στην παλιά Λευκωσία, στο πλαίσιο των ενεργειών που γίνονται για εφαρμογή του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου. 

Κατά την επιχείρηση, ερευνήθηκαν 82 πεζά πρόσωπα, 33 οχήματα με 40 επιβαίνοντες, ενώ έγιναν 30 καταγγελίες για διάφορα τροχαία αδικήματα, μια για τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο (Πεζός για μη χρήση μάσκας), τρεις για πλανοδιοπώληση χωρίς άδεια και μια για εκούσια παρεμπόδιση ελεύθερης διέλευσης σε δημόσιο χώρο.

Επίσης, ένα πρόσωπο εντοπίστηκε να πωλεί διάφορα εμπορεύματα χωρίς άδεια και σε έλεγχο που του έγινε στην κατοχή του εντοπίστηκαν 55 αρώματα, έξι ρολόγια, έξι ξυριστικές μηχανές και τέσσερα ζεύγη γυαλιών, όλα απομιμήσεις γνωστών εμπορικών σημάτων.

Το εν λόγω πρόσωπο μεταφέρθηκε σε Αστυνομικό Σταθμό, όπου το Τελωνείο ανέλαβε για τις περαιτέρω ενέργειες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.