Άλλαξαν το όνομα της Λεωφόρου Κέννεντυ στο Βαρώσι - Γράφει η «Αφρίκα»

Άλλαξαν το όνομα της Λεωφόρου Κέννεντυ στο Βαρώσι - Γράφει η «Αφρίκα»

Συνεχίζονται οι ριζικές αλλαγές στην περίκλειστη πόλη του Βαρωσιου, σύμφωνα με δημοσίευμα στην τ/κ εφημερίδα «Αφρίκα».

Όπως γράφει η εφημερίδα και μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, μετά τις διαρρυθμίσεις του περιβάλλοντος χώρου και τους δρόμους που έφτιαξαν ο Δήμος Ικονίου και το τουρκικό ίδρυμα ΤΟΚΙ, τώρα άρχισαν να γίνονται και περιδιαβάσεις με ποδήλατα.

Μετά το πικνίκ που έκανε ο Τούρκος Πρόεδρος Έρντογαν στην περιοχή, μία από τις λεωφόρους που αποτελούν σύμβολο του Βαρωσιού, η γνωστή λεωφόρος Κέννεντυ, μετονομάστηκε σε λεωφόρο Σεμίχ Σαντζιάρ.

Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο Σεμίχ Σαντζιάρ ήταν ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Τουρκίας κατά την διάρκεια της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο τον Ιούλιο του 1974.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό

ΠτΔ: Προανήγγειλε διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό

Ανακοινώσεις από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή σχετικά με τον διορισμό νέου απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό προανήγγειλε την Πέμπτη, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE