ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε Ανόρθωση για διαιτησία: «Αν δεν κερδίζαμε όλοι θα ασχολούμασταν με το πέναλτι της ΑΕΛ»

ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε Ανόρθωση για διαιτησία: «Αν δεν κερδίζαμε όλοι θα ασχολούμασταν με το πέναλτι της ΑΕΛ»

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου σε δηλώσεις του στον Super Sport FM 104,0 απάντησε στα παράπονα του εκ. τύπου της Ανόρθωσης για τη διαιτησία του ντέρμπι.

Δείτε επίσης: Αιχμές για τη διαιτησία στο ΑΕΛ-Ανόρθωση: «Σοβαρά λάθη – Αυτογκόλ που ακυρώθηκε ως οφσάιντ, υπήρχε και πέναλτι»

Τι είπε:

Για την διαιτησία και τις δηλώσεις από πλευράς Ανόρθωσης: «Είπαμε να μην ρίξουμε λάδι στην φωτιά αλλά επειδή αντιλήφθηκε ότι ο φίλος Δημήτρης Χριστοφόρου προσπαθεί να περάσει μια γραμμή θα τοποθετηθώ. Υπάρχει μια ξεκάθαρη φάση στο παιχνίδι που δικαιούμασταν πέναλτι και οτιδήποτε άλλο υπάρχει είναι αμφισβητούμενες φάσεις. Απορώ πως πήγε το θέμα αυτού του αγώνα στην διαιτησία και με τον τρόπο που πήγε. Άκουσα και τον Δημήτρη που είπε ότι υπάρχουν κάποιες φάσεις που προβλήθηκαν με διαφορετικό τρόπο. Βλέπω τα στιγμιότυπα της Cytavision και απορώ ποιος δούλεψε στα στιγμιότυπα και δεν έβαλε την ξεκάθαρη φάση. Έχει καταγράφει παντού η φάση και δεν μπήκε στα στιγμιότυπα και έχουμε και τον Δημήτρη να λέει ότι προβλήθηκαν διαφορετικά οι φάσεις. Πάλι καλά που κερδίσαμε γιατί αν δεν κερδίζαμε θα ασχολούμασταν όλοι με την φάση πέναλτι της ΑΕΛ».

The post ΑΠΑΝΤΗΣΗ σε Ανόρθωση για διαιτησία: «Αν δεν κερδίζαμε όλοι θα ασχολούμασταν με το πέναλτι της ΑΕΛ» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι εκλογές – Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων

LIVE: Εξακομματική Βουλή έβγαλαν οι εκλογές – Οι πρώτες αντιδράσεις των κομμάτων

Η Κύπρος ψηφίζει σήμερα για την ανάδειξη της νέας Βουλής των Αντιπροσώπων, με το πολιτικό ενδιαφέρον να κορυφώνεται σε ολόκληρη τη χώρα. Το ThemaOnline σας μεταδίδει λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις από τη διαδικασία των Βουλευτικών Εκλογών 2026, με συνεχή ενημέρωση για τη συμμετοχή, τις δηλώσεις πολιτικών αρχηγών, τα πρώτα στοιχεία από τις κάλπες, την καταμέτρηση των ψήφων και τα αποτελέσματα. 

BEST OF TOTHEMAONLINE