Σε «ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ» για το… «ΜΠΟΥΛΤΟΓΚ» του Κέρκεζ

Σε «ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ» για το… «ΜΠΟΥΛΤΟΓΚ» του Κέρκεζ

Πρόβλημα τραυματισμού απεκόμισε στην προπόνηση της Δευτέρας ο Σλόμποταν Μεντόγεβιτς.

Το «μπουλτόγκ» της ομάδας του Ντούσαν Κέρκεζ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και αύριο (Τρίτη) αναμένουν τη διάγνωση για να ξεκαθαρίσει το πόσο ανησυχητικό, σοβαρό είναι το πρόβλημα τραυματισμού.

Η ΑΕΛ ολοκληρώνει την Τρίτη την προετοιμασία της για το παιχνίδι κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στην ΑΕΚ εκτός έδρας και ο Ντούσαν Κέρκεζ δεν θέλει να χάσει και τον Μεντόγεβιτς για αυτή την αναμέτρηση.

The post Σε «ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ» για το… «ΜΠΟΥΛΤΟΓΚ» του Κέρκεζ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.