Μάλλον το 2021 θα ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ο Μεντόγεβιτς…

Μάλλον το 2021 θα ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ο Μεντόγεβιτς…

Όπως σας πληροφορήσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ, Μεντόγεβιτς τραυματίστηκε στην προπόνηση της Δευτέρας.

Διαβάστε: Σε «ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ» για το… «ΜΠΟΥΛΤΟΓΚ» του Κέρκεζ

Nεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραυματισμός του «μπουλτόγκ», είναι στο γόνατο και τα νέα δεν είναι καθόλου ενθαρρυντικά.

Ο μεσοαμυντικός της ομάδας της Λεμεσού θα περάσει από εξετάσεις αύριο, αλλά, οι πρώτες εκτιμήσεις των γιατρών, λένε, ότι δύσκολα ο Μεντογεβιτς, θα προλάβει να παίξει ξανά μπάλα ενός του τρέχοντος έτους.

Αναμένεται να μείνει εκτός γηπέδων για δύο μήνες και ο Ντούσαν Κέρκεζ χάνει ένα βασικό γρανάζι ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

The post Μάλλον το 2021 θα ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ο Μεντόγεβιτς… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Στο Τρόοδος το Υπουργικό - Τι μπαίνει στο τραπέζι και το μεγάλο στοίχημα για το 2027

Την συνέχιση της πορείας υλοποίησης του προγράμματος διακυβέρνησης του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, αναμένεται να συζητήσει το Υπουργικό Συμβούλιο το Σάββατο στη συνεδρία του στην προεδρική εξοχική κατοικία στο Τρόοδος, ανέφερε στο ΚΥΠΕ, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης. Το 81,6% των παρεμβάσεων του Προγράμματος Διακυβέρνησης έχει ήδη ολοκληρωθεί ή υλοποιείται βάσει προγραμματισμού, επεσήμανε.

BEST OF TOTHEMAONLINE