Φωτογραφία από το χειρουργείο ο Τσμοβς μετά την Ομόνοια – Πότε θα επιστρέψει

Φωτογραφία από το χειρουργείο ο Τσμοβς μετά την Ομόνοια – Πότε θα επιστρέψει

Ανακοίνωση εξέδωσε η Νέα Σαλαμίνα με την οποία ενημερώνει πως ο Πάβελ Τσμοβς έχει χειρουργηθεί και αναμένεται να επιστρέψει σε 2 με 3 μήνες.

Αναλυτικά:

«Χειρουργήθηκε απόψε ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Pavel Cmovs μετά τον σοβαρό τραυματισμό του (κάταγμα περόνης) στον αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο την ΟΜΟΝΟΙΑ Λευκωσίας.
Το χειρουργείο ολοκληρώθηκε με επιτυχία, ο Pavel είναι καλά στην υγεία του και ο χρόνος αποθεραπείας του εκτιμάται να είναι στους 2 με 3 μήνες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, η προπονητική ομάδα, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας αλλά και όλος ο ερυθρόλευκος κόσμος της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ εύχονται στον Pavel σύντομη επάνοδο στους αγωνιστικούς χώρους!
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΑΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ»

The post Φωτογραφία από το χειρουργείο ο Τσμοβς μετά την Ομόνοια – Πότε θα επιστρέψει appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Η ΕΕ εργάζεται για απρόσκοπτη ανθρωπιστική βοήθεια προς Γάζα - «Έτοιμη η Κύπρος», λέει ο ΠτΔ

Υπάρχει ευκαιρία η ΕΕ αν πετύχει να διασφαλίσει την παροχή απρόσκοπτης ανθρωπιστικής βοήθειας προς τους Παλαιστίνιους στη Γάζα να αναδείξει τον ρόλο που μπορεί να διαδραματίσει στην περιοχή και να στείλει ένα ισχυρό μήνυμα στον αραβικό κόσμο σε σχέση με το ενδιαφέρον της ΕΕ για τις εξελίξεις στην περιοχή, δήλωσε την Πέμπτη στις Βρυξέλλες στο περιθώριο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE