Ποια παλιά γνώριμη παρουσιάστρια επιστρέφει σε καθημερινή εκπομπή;

Ποια παλιά γνώριμη παρουσιάστρια επιστρέφει σε καθημερινή εκπομπή;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξη Μίχα στο «Πρωινό», η Χριστίνα Λαμπίρη θα παρουσιάσει μια καθημερινή κοινωνική εκπομπή στην απογευματινή ζώνη με θέματα χαλαρής επικαιρότητας και εναλλακτικές στήλες.

Ο Βαγγέλης Περρής σχολιάζοντας την είδηση έσπευσε να δηλώσει για την αποχή της: «Η Χριστίνα Λαμπίρη δεν κρέμασε τα παπούτσια της, της τα κρέμασαν άλλοι».

 

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Το χαρτί της Βουλής, παίζει η Αννίτα Δημητρίου - Σενάρια deal και οι προσωπικές ατζέντες στον ΔΗΣΥ

Η φράση της Αννίτας Δημητρίου στον τηλεοπτικό σταθμό SIGMA, «ναι, αν είναι εισήγηση του κόμματος», σε σχέση με το ενδεχόμενο επαναδιεκδίκησης της Προεδρίας της Βουλής, μπορεί εκ πρώτης όψεως να ακούγεται θεσμικά ισορροπημένη. Ωστόσο, σε μια πιο προσεκτική ανάγνωση, συνιστά μια δήλωση με σαφές πολιτικό βάθος, που ανοίγει πολλαπλά σενάρια τόσο για την επόμενη μέρα στη Βουλή όσο και για το εσωτερικό του ΔΗΣΥ.

BEST OF TOTHEMAONLINE