Mάλλον προλαβαίνει την ΕΘΝΙΚΗ η ΑΕΚ με Σωφρόνη!

Mάλλον προλαβαίνει την ΕΘΝΙΚΗ η ΑΕΚ με Σωφρόνη!

Ο Σωφρόνης Αυγουστή περιμένει ότι υπάρχει περίπτωση να ανοίξει την πόρτα για συνεργασία με την εθνική ομάδα. Μιλήσαμε πριν μερικά 24ωρα με τον πρώην προπονητή του Απόλλωνα, δεν μας έκρυψε το ενδιαφέρον του να δουλέψει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. 

Ωστόσο, δεν θέλησε να επεκταθεί, επειδή τη δεδομένη στιγμή, προπονητής στην Εθνική είναι ο Βέλγος Βάλεμ.

Πρωινές πληροφορίες (μεταδόθηκαν από τον Super Sport FM) φέρουν τον Αυγουστή, να είναι σοβαρός υποψήφιος να διαδεχθεί τον Ισπανό Καρίγιο στην ΑΕΚ.

Σε επικοινωνία που είχαμε με άνθρωπο στα υψηλά κλιμάκια της ομάδας της Λάρνακας, δεν θέλησε να προβεί σε οποιοδήποτε σχόλιο για το αν υπάρχει θέμα αντικατάστασης του προπονητή.

Ούτε με τον πρώην προπονητή του Απόλλωνα, καταφέραμε να μιλήσουμε το πρωί. Όπως μας είπαν κοντινά του πρόσωπα, τέτοια ώρα συνηθίζει να “πηγαίνει” βόλτα τους σκύλους.

Η φήμη ότι ο Αυγουστή, θα πιάσει δουλειά στην ΑΕΚ κυκλοφορεί έντονα από χθες βράδυ.

Να σημειώσουμε ότι ο 43χρονος τεχνικός, είχε… δουλέψει ως ποδοσφαιριστής στους κιτρινοπράσινους, τη διετία 2006-08. “Φύλαγε” την εστία της ομάδας σε 51 παιχνίδια.

The post Mάλλον προλαβαίνει την ΕΘΝΙΚΗ η ΑΕΚ με Σωφρόνη! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE