Ξηγημένος ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ του προέδρου για την ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ της κρίσης…

Ξηγημένος ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ του προέδρου για την ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ της κρίσης…

Δεν είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω την εκπομπή Total Green, διάβασα όσα ανέφερε ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Γρηγόρη. Μιλάμε για το “alter ego” του προέδρου Σταύρου Παπασταύρου και γι’ αυτό λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη, όσα λέει δημόσια. 

Ειδικά για την αγωνιστική κρίση των τελευταίων εβδομάδων, με την ομάδα να μετρά δυο ήττες και δυο ισοπαλίες σε ματς με μικρομεσαίες ομάδες, είπε ότι εμπιστεύονται τους τεχνικούς υπεύθυνους, εκτιμώντας ότι θα βρουν τις λύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Φυσικά ΦΤΑΕΙ ο Μπεργκ, αλλά δεν ΕΧΑΣΕ τον έλεγχο… 

Αυτή είναι η σωστή προσέγγιση, για μια ομάδα που δεν δείχνει να είναι “άρρωστη”, αλλά βασικά χρειάζεται να βρεθούν λύσεις σε κάποιους τομείς. Με κυριότερο αυτό της επιθετικής δυστοκίας.

Σε άλλες εποχές -πριν δοθεί η διαχείριση της ομάδας στον Παπασταύρου- μπορείτε να φανταστείτε πως θα αντιμετώπιζαν μια παρόμοια κατάσταση. Θα έκαναν συνεδριάσεις και κόντρα συνεδριάσεις, μέχρι να βρουν το “λάθος”.

Ενδεχομένως να… πήγαιναν και στην “εύκολη” λύση, με την αποδέσμευση του προπονητή.

Π.Χ.

The post Ξηγημένος ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ του προέδρου για την ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ της κρίσης… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Κύπρος και Ιταλία «κλειδώνουν» στρατηγική συνεργασία στη Ρώμη - Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ματαρέλλα

Στους στενούς δεσμούς φιλίας Κύπρου και Ιταλίας, και στην κοινή πολιτισμική ταυτότητα των δύο χωρών αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο της Ιταλίας Σέρτζιο Ματαρέλλα, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης που πραγματοποιεί στη Ρώμη.

BEST OF TOTHEMAONLINE