ΛΕΜΕΣΟΣ: Αίσιο τέλος - Βρήκε τα ίχνη της 15χρονης η Αστυνομία

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αίσιο τέλος - Βρήκε τα ίχνη της 15χρονης η Αστυνομία

Εντοπίστηκε και είναι καλά στην υγεία της, 15χρονη η οποία απουσίαζε από την κατοικία της στην Λεμεσό, από τις 8 Νοεμβρίου, 2020.

Τα στοιχεία και φωτογραφία της 15χρονης, δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία, στις 11 Νοεμβρίου, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που θα μπορούσε να βοηθήσουν στον εντοπισμό της.

Είχε προηγηθεί την ίδια μέρα, σχετική αναφορά στην Αστυνομία από τους οικείους της νεαρής, ότι αυτή απουσίαζε από την οικία τους.

Το απόγευμα χθες Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου, η 15χρονη παρουσιάστηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λεμεσού, μαζί με τον πατέρα της, αφού προηγουμένως αυτή είχε εντοπιστεί στην περιοχή Ομονοίας, στην Λεμεσό, από μέλος της οικογένειάς της.

Η Αστυνομία ευχαριστεί όσους συνέβαλαν με οποιονδήποτε τρόπο στις προσπάθειες για εντοπισμό της.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΥΠΕΞ: Επιβεβαιώνει πιθανή τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Συρίας στη Νέα Υόρκη τον ερχόμενο μήνα

ΥΠΕΞ: Επιβεβαιώνει πιθανή τριμερή Ελλάδας-Κύπρου-Συρίας στη Νέα Υόρκη τον ερχόμενο μήνα

Το Υπουργείο Εξωτερικών της Κυπριακής Δημοκρατίας επιβεβαιώνει, χωρίς περισσότερες λεπτομέρειες, τη βούληση για τριμερή συνάντηση ΥΠΕΞ Ελλάδας – Συρίας – Κύπρου τον προσεχή Σεπτέμβριο, στο πλαίσιο της 80ής Συνόδου της Γενικής Συνέλευσης των ΗE στη Νέα Υόρκη.

BEST OF TOTHEMAONLINE