Φον Ντερ Λάιεν: Η Κομισιόν θα εγκρίνει σύμβαση προμήθειας 160 εκ.δόσεων εμβολίου από τη Moderna

Φον Ντερ Λάιεν: Η Κομισιόν θα εγκρίνει σύμβαση προμήθειας 160 εκ.δόσεων εμβολίου από τη Moderna

Η Πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα Φον Ντερ Λάιεν ανακοίνωσε ότι η Κομισιόν θα εγκρίνει αύριο (συμβόλαιο για την προμήθεια 160 εκ. δόσεων του εμβολίου COVID19 της εταιρείας Moderna (25/11).

 

Επεσήμανε ότι μόλις το εμβόλιο εγκριθεί ως ασφαλές από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων, όλα τα Κράτη Μέλη θα το λάβουν ταυτόχρονα, χωρίς καθυστέρηση και με κριτήριο την αναλογία πληθυσμού. Πρόκειται για το 6ο σχετικό συμβόλαιο τόνισε η Πρόεδρος, ανακοινώνοντας ότι σύντομα θα ακολουθήσει και άλλο.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Χριστοδουλίδης: Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου «ακρογωνιαίος λίθος» της οικονομίας

Η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου (ΕΚΚ) αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο της χρηματοοικονομικής μας αρχιτεκτονικής, δήλωσε ο Πρόεδρος της Κύπρου Νίκος Χριστοδουλίδης το βράδυ της Τετάρτης, απευθυνόμενος σε εκδήλωση για την 30ή επέτειο της ΕΚΚ.

BEST OF TOTHEMAONLINE