Η ΚΙΝΗΣΗ Καραπατάκη προς Σωφρόνη που λέει πολλά – Πάει για… ALL IN!

Η ΚΙΝΗΣΗ Καραπατάκη προς Σωφρόνη που λέει πολλά – Πάει για… ALL IN!

Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, Άντρος Καραπατάκης καλωσόρισε τον Σωφρόνη Αυγουστή με μια ατάκα και κίνηση που λέει πολλά.

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ παρουσιάζοντας τον Κύπριο τεχνικό, γύρισε προς το μέρος του και του υποσχέθηκε πως σαν διοίκηση θα κάνουν τα πάντα για να πετύχει και θα έχει ότι χρειάζεται!

Με τη δήλωση του αυτή αλλά και τον τρόπο που… κοίταξε τον Σωφρόνη δείχνει πόσο πολύ πιστεύει σε αυτόν και ουσιαστικά δηλώνει διατεθειμένος να του κάνει όλα τα χατίρια με στόχο την κορυφή και τους τίτλους φυσικά.

Αναλυτικά τι είπε:

Θέλω να καλωσορίσω τον Σωφρόνη στην ΑΕΚ. Είναι γνωστός από το πέρασμα του στην ομάδα μας ως παίκτης και κυρίως από το σπουδαίο έργο που έχει επιδείξει με την προηγούμενη του ομάδα. Μας αρέσει ο τρόπος ποδοσφαίρου που έπαιζαν οι ομάδες του Σωφρόνη και αυτό έπαιξε σημαντικό ρόλο αυτό. Θέλω να τον καλωσορίσω εκ μέρους όλης της οικογένειας της ΑΕΚ. Εκ μέρους της διοίκησης θέλω να ξέρεις ότι εμείς θα κάνουμε το παν για να πετύχει αυτή η προσπάθεια και θα έχεις ότι χρειάζεσαι για να πετύχεις το έργο σου.

Α.Χ.

The post Η ΚΙΝΗΣΗ Καραπατάκη προς Σωφρόνη που λέει πολλά – Πάει για… ALL IN! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE