ΚΥΠΡΟΣ: Ο παράγοντας… φαινόμενο του Κυπριακού ποδοσφαίρου – Ίσως και παγκόσμιο ρεκόρ!

ΚΥΠΡΟΣ: Ο παράγοντας… φαινόμενο του Κυπριακού ποδοσφαίρου – Ίσως και παγκόσμιο ρεκόρ!

Με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε στον Active (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) ο υπηρεσιακός προπονητής του Ολυμπιακού Λευκωσίας, Κώστας Σεραφείμ, απλά να θυμίσουμε στον κόσμο, ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος υπήρξε ποδοσφαιριστής του “Τακτακαλά”, τεχνικός διευθυντής, αλλά και πρόεδρος!

Ενδεχομένως να πέρασε και από άλλα πόστα…

Ίσως να είναι και… παγκόσμιο ρεκόρ. Πάντως, δεν έχει πέσει στην αντίληψη μας ανάλογη περίπτωση σε άλλη ομάδα του… πλανήτη!

The post ΚΥΠΡΟΣ: Ο παράγοντας… φαινόμενο του Κυπριακού ποδοσφαίρου – Ίσως και παγκόσμιο ρεκόρ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE