Ερντογάν: Τον Απρίλιο έτοιμο το τουρκικό εμβόλιο

Ερντογάν: Τον Απρίλιο έτοιμο το τουρκικό εμβόλιο

Το αργότερο μέχρι τον Απρίλιο η Τουρκία θα χορηγήσει το εγχώριο εμβόλιο για τον κορωνοϊό, δήλωσε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας στην κοινοβουλευτική του ομάδα.

Πάντως ο Τούρκος Υπουργός Υγείας, Φαχρετίν Κοτζά, έχει δηλώσει πως το πρώτο εμβόλιο που θα χορηγηθεί στην Τουρκία είναι το κινεζικό, το οποίο ξεκίνησε ήδη από την Κίνα. Τον Δεκέμβριο αναμένεται να φτάσουν και να αρχίσουν να χορηγούνται 10 εκατομμύρια δόσεις του κινεζικού εμβολίου και άλλες τόσες τον Φεβρουάριο. Τα πρώτα δέκα εκατομμύρια θα χορηγηθούν δωρεάν, ξεκινώντας με εμβολισμούς των εργαζομένων υγείας, είπε.

Το γερμανικό εμβόλιο αναμένεται να φτάσει τον Απρίλιο, όπως είπε ο Τούρκος Υπουργός, αναφέροντας ότι θα δοθεί στην Τουρκία ποσότητα ενός εκατομμυρίου δόσεων.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Ανακηρύχθηκαν σε πανηγυρικό κλίμα οι 56 νέοι βουλευτές μετά τις εκλογές - Σφραγίστηκε επίσημα η σύνθεση της Βουλής

Σε πανηγυρικό κλίμα πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα, στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, η επίσημη τελετή ανακήρυξης των 56 νέων βουλευτών που εξελέγησαν στις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε παρουσία πολιτικών αρχηγών, στελεχών κομμάτων, συγγενών και φίλων των εκλεγέντων, σηματοδοτώντας τη νέα σύνθεση της Βουλής των Αντιπροσώπων που αναμένεται να συνέλθει για πρώτη φορά στις 4 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE