Γενί Σαφάκ: Αντίποινα σε ελληνικό πλοίο στη Μεσόγειο μελετά η Τουρκία

Γενί Σαφάκ: Αντίποινα σε ελληνικό πλοίο στη Μεσόγειο μελετά η Τουρκία

Ο τουρκικός στόλος είναι σε επιφυλακή έπειτα από την έφοδο στο εμπορικό πλοίο υπό τουρκική σημαία που έγινε στο πλαίσιο της επιχείρησης Ειρήνη, σύμφωνα με την τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Γενί Σαφάκ.

 

Η εφημερίδα γράφει ότι “επειδή ήταν Έλληνας ο διοικητής που οργάνωσε την επιδρομή, στο τραπέζι υπάρχει ως χαρτί η εφαρμογή αντιποίνων σε ελληνικό πλοίο στην Ανατολική Μεσόγειο”.

“Από τη στιγμή που ο Έλληνας διοικητής οργάνωσε την επιδρομή κατά του εμπορικού σκάφους τουρκικής σημαίας, τα αντίποινα εναντίον ελληνικών πλοίων στην Ανατολική Μεσόγειο βρίσκονται στο τραπέζι", αναφέρει η εφημερίδα και προειδοποιεί ότι θα υπάρξουν τουρκικά αντίποινα αν υπάρξει παρόμοια ενέργεια.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Τι αφήνει πίσω η επίσκεψη Γκουτέρες-Το παρασκήνιο, το νέο πλαίσιο και η ευρωπαϊκή παρέμβαση με την άφιξη Φίτο

Μπορεί η παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο να μην συνοδεύτηκε από θεαματικές ανακοινώσεις, άφησε όμως πίσω της ένα πυκνό διπλωματικό παρασκήνιο και μια σειρά από εξελίξεις που αναμένεται να καθορίσουν την πορεία του Κυπριακού τους επόμενους μήνες. Οι συζητήσεις που πραγματοποιήθηκαν, οι ιδέες που κατατέθηκαν και η κινητικότητα που ακολουθεί, δημιουργούν την εικόνα μιας νέας προσπάθειας, η οποία, παρά τις δυσκολίες, επιχειρεί να κρατήσει ανοιχτό τον δρόμο, προς την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE