Επίθεση αυτοκτονίας στη Βαγδάτη - Άγνωστο αν υπάρχουν θύματα

Επίθεση αυτοκτονίας στη Βαγδάτη - Άγνωστο αν υπάρχουν θύματα

Κοντά σε περιοχή που βρίσκονται κυβερνητικά κτίρια και πρεσβείες στη Δαμασκό, ανατινάχτηκε σήμερα ένας βομβιστής, σύμφωνα με στρατιωτική πηγή.

Δεν έχουν μεταδοθεί πληροφορίες για θύματα, αλλά κάτοικος της συνοικίας δήλωσε στο Reuters ότι ο στρατός έχει αποκλείσει τους κεντρικούς οδικούς άξονες στην περιοχή της επίθεσης.

Όπως μετέδωσε η συριακή τηλεόραση και ανέφερε η στρατιωτική πηγή οι συριακές δυνάμεις ασφαλείας σκότωσαν όλα τα μέλη της «τρομοκρατικής ομάδας» στη συνοικία Ρουκν αλ Ντιν έπειτα από καταδίωξη.

Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε ότι στόχοι της επίθεσης πιθανόν να ήταν υψηλόβαθμοι αξιωματικοί των συριακών υπηρεσιών ασφαλείας που κατοικούν 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE