Επιστροφή στις προπονήσεις και μίνι προετοιμασία

Επιστροφή στις προπονήσεις και μίνι προετοιμασία

Ενόψει της εκπνοής την προσεχή Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου του διατάγματος του Υπουργού Υγείας ημερομηνίας 12 Νοεμβρίου 2020, με το οποίο, μεταξύ άλλων, απαγορεύονταν οι προπονήσεις και οι αγώνες πρωταθλημάτων στις επαρχίες Λεμεσού και Πάφου εξαιρουμένης της Α’ Κατηγορίας, ο Σύνδεσμος Κύπριων Προπονητών Ποδοσφαίρου επιθυμεί να αναφέρει τα πιο κάτω:

 

Α. Αποτελεί αδήριτη ανάγκη η επιστροφή όλων των ποδοσφαιριστών στην αγωνιστική δράση (προπονήσεις και αγώνες) αφενός διότι τα επιδημιολογικά δεδομένα του ποδοσφαίρου, δεν δικαιολογούν  αποχή, αφετέρου γιατί τυχόν παράταση των περιοριστικών μέτρων στο ποδόσφαιρο, θα έχει δυσβάσταχτες αγωνιστικές και οικονομικές συνέπειες για τα σωματεία, τους προπονητές και τους ποδοσφαιριστές.

 

Β. Με την επιστροφή στις προπονήσεις και προκειμένου να διασφαλιστεί η ισότητα και η ισονομία στη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων, είναι σημαντικό όπως δοθεί χρόνος μίνι προετοιμασίας στις ομάδες που δεν μπορούν να προπονηθούν από τις 12 Νοεμβρίου, προκειμένου να επανέλθουν σε ένα μίνιμουμ επίπεδο από πλευράς φυσικής και αγωνιστικής κατάστασης, συγκριτικά με τις ομάδες που προπονούνται κανονικά όλο αυτό το διάστημα.

 

Ευελπιστούμε ότι η ανταπόκριση των εμπλεκόμενων φορέων θα είναι θετική και εποικοδομητική για το καλό του αθλήματος.

The post Επιστροφή στις προπονήσεις και μίνι προετοιμασία appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE