«Βασίλισσα» στο Μιλάνο – Βαθμολογία ομίλου

«Βασίλισσα» στο Μιλάνο – Βαθμολογία ομίλου

Γερές βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League έβαλε η Ρεάλ Μαδρίτης στο San Siro!

Οι Μαδριλένοι πέρασαν εύκολα (0-2) από το Μιλάνο, με την Ίντερ πλέον να βρίσκεται σε μεγάλους μπελάδες. Η ομάδα του Ζιντάν βρίσκεται στην δεύτερη θέση του ομίλου με 7 πόντους, με τους «Νερατζούρι» να είναι στον πάτο, έχοντας μόλις 2 βαθμούς.

Μόλις στο 5΄, Ρεάλ κέρδισε πέναλτι για μαρκάρισμα του Μπαρέλα στον Νάτσο, με τον Αζάρ ν’ αναλαμβάνει την εκτέλεση κάνοντας το 0-1 για την ομάδα του Ζιντάν. Η «Βασίλισσα» συνέχισε να χάνει ευκαιρίες και λίγα λεπτά μετά, άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες του ματς.

Στο 33′ η Ίντερ έμεινε με δέκα παίκτες εξαιτίας της αποβολής του Αρτούρο Βιδάλ που… κατάφερε να πάρει δύο κίτρινες κάρτες στην ίδια φάση για διαμαρτυρία.

Στο 59′ οι «μερένχες» κλείδωσαν το τρίποντο στο San Siro, καθώς πέτυχαν και δεύτερο τέρμα. Ο Κρόος βρήκε ωραία τον Λούκας Βάθκεθ που γύρισε έξυπνα στο δεύτερο δοκάρι για τον Ροντρίγκο και αυτός με πλασέ στην κίνηση, έγραψε το 0-2.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Χακίμι (64′ Αλέξις Σάντσες), Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Γιάνγκ, Γκαλιαρντίνι (78′ Σένσι), Βιδάλ, Μπαστόνι (45′ Ντ’ Αμπρόζιο), Μπαρέλα, Λαουτάρο (45′ Πέρισιτς), Λουκάκου (86′ Έρικσεν)

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Κουρτουά, Καρβαχάλ, Βαράν, Νάτσο, Μεντί, Λούκας Βάσκεθ, Μόντριτς, Κρόος, Όντεγκαρντ (59′ Κασεμίρο), Αζάρ (78′ Βινίσιους), Μαριάνο (59′ Ροντρίγκο)

Βαθμολογία

Γκλάντμπαχ 8
Ρεάλ Μαδρίτης 7
Σαχτάρ 4
Ίντερ 2

Πηγή: www.to10.gr

The post «Βασίλισσα» στο Μιλάνο – Βαθμολογία ομίλου appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.