Δήμος Λευκωσίας: Εργασίες υπογειοποίησης του δικτύου της ΑΗΚ στο κέντρο

Δήμος Λευκωσίας: Εργασίες υπογειοποίησης του δικτύου της ΑΗΚ στο κέντρο

Εργασίες υπογειοποίησης του δικτύου της ΑΗΚ στις οδούς Άννης Κομνηνής και Ήρας, ανακοίνωσε ο Δήμος Λευκωσίας.

 
Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λευκωσίας, η οδός Άννης Κομνηνής (τμήμα μεταξύ οδού Φιλιππιάδος με Λεωφόρο Μακαρίου) θα παραμείνει κλειστό για την τροχαία κίνηση από τη Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2020 μέχρι και την Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020, για τη διεξαγωγή εργασιών υπογειοποίησης του δικτύου της ΑΗΚ.
 
Παράλληλα, θα εκτελούνται εργασίες σε μικρό τμήμα της οδού Ήρας, μπροστά από το εστιατόριο «SITIO», με τη διατήρηση μιας λωρίδας κυκλοφορίας αυτοκινήτων προς τον ιδιωτικό χώρο στάθμευσης.
 
Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι προσεκτικοί και να ακολουθούν τα σήματα τροχαίας.
 
Οι εργασίες πραγματοποιούνται στο πλαίσιο του έργου Αναβάθμισης του Εμπορικού Τριγώνου Μακαρίου – Στασικράτους – Ευαγόρου – κατασκευαστική Φάση Β.
 
Το Έργο συγχρηματοδοτείται από το Ταμείο Συνοχής της Ε.Ε, τον Κρατικό Προϋπολογισμό και τον Δήμο Λευκωσίας στα πλαίσια της Προγραμματικής Περιόδου 2014-2020, Επιχειρησιακό Πρόγραμμα: Ανταγωνιστικότητα και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020,- Ειδικός Στόχος: Βελτίωση της κινητικότητας κυρίως στην αστική περιοχή Λευκωσίας, - Άξονα 5: Προώθηση Βιώσιμων Μεταφορών και Μείωση των Εκπομπών Διοξειδίου του Άνθρακα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Ο ΔΗΣΥ μπροστά στον καθρέφτη του 2028 -Οι εσωτερικές γραμμές, το «διπλοπόρτι» και ο Χριστοδουλίδης

Δεν είναι μόνο ο Καρούσος με τον Δίπλαρο. Δεν είναι μόνο ο Τορναρίτης. Και ασφαλώς δεν είναι μόνο μια ακόμη εσωκομματική αναστάτωση. Στον ΔΗΣΥ εξελίσσεται κάτι βαθύτερο: μια συζήτηση για την επόμενη ημέρα της παράταξης, η οποία θέτει στο τραπέζι τη σχέση με τον Νίκο Χριστοδουλίδη, τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν το 2028 και τα όρια της κομματικής πειθαρχίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE