ΕΛΛΑΔΑ: Παράταση του lockdown μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου

ΕΛΛΑΔΑ: Παράταση του lockdown μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου

Παράταση του lockdown έως τις 7 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας.

Την παράταση του lockdown έως και την 7η Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Πέτσας παρά την καλή εικόνα των τελευταίων ημερών, «παρατείνονται τα υφιστάμενα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό μέχρι και τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020, και ώρα 6:00 το πρωί».

Η απόφαση, όπως τόνισε, είναι «επιβεβλημένη καθώς το επιδημιολογικό φορτίο εξακολουθεί να είναι υψηλό».

Πηγή: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Εν αναμονή ανακοινώσεων από ΗΕ η Λευκωσία για νέα ημερομηνία καθόδου Ολγκίν στην Κύπρο

Από το Γραφείο του Προέδρου της Δημοκρατίας, σε επικοινωνία με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Ανχελα Ολγκίν, απαντήσαμε θετικά στην νέα ημερομηνία που αυτή έχει προτείνει για επίσκεψή της στην Κύπρο, αλλά ανακοινώσεις θα πρέπει να αναμένονται από τα ΗΕ, δήλωσε, την Πέμπτη, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE