ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τμ. Μετεωρολογίας: «Ανοίγουν» οι ουρανοί – Βροχές, καταιγίδες και ίσως χιόνια

Τμ. Μετεωρολογίας: «Ανοίγουν» οι ουρανοί – Βροχές, καταιγίδες και ίσως χιόνια

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ βροχές και καταιγίδες αναμένονται τις επόμενες μέρες σύμφωνα με την πρόγνωση του Τμήματος Μετεωρολογίας μέχρι και τη Δευτέρα 30/11.

Το απόγευµα της Πέμπτης 26/11 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και τοπικά κυρίως συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδα, στο ανατολικό µισό του νησιού. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βόρειοι ως βορειοανατολικοί, στα δυτικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στις υπόλοιπες περιοχές µέτριοι µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ και παροδικά µέχρι πολύ ισχυροί, 5 µε 6 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη και στα ανατολικά ταραγµένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και τοπικά κυρίως συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή καταιγίδα, κυρίως στα παράλια. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς και τοπικά µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ήρεµη µέχρι λίγο ταραγµένη, στα υπήνεµα και λίγο ταραγµένη στα προσήνεµα. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 11 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 13 στα παράλια και στους 3 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά, όπου τοπικά δεν αποκλείεται να σχηµατιστεί παγετός.

Την Παρασκευή 27/11 ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και κατά διαστήµατα κυρίως συννεφιασµένος και αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεµοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί, στα δυτικά ασθενείς µέχρι µέτριοι, 3 µε 4 µποφόρ, αλλά στις υπόλοιπες περιοχές, µέτριοι και τοπικά µέχρι ισχυροί, 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη, αλλά στα ανατολικά µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 18 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 19 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 16 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 8 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το Σάββατο 28/11, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές ή και καταιγίδες. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους δεν αποκλείεται να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Ο καιρός από αργά το απόγευµα αναµένεται να βελτιωθεί. Η θερµοκρασία δεν θα σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, για να κυµανθεί λίγο πιο κάτω από τις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Την Κυριακή 29/11, ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει µικρή άνοδο για να κυµανθεί κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

Τη ∆ευτέρα 30/11 , ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος, ενώ αναµένονται µεµονωµένες βροχές και µετά το µεσηµέρι και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία δεν αναµένεται να σηµειώσει αξιόλογη µεταβολή, παραµένοντας κοντά στις µέσες κλιµατολογικές τιµές.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top