O Aβέρωφ με τα κοτόπουλα και την αλεπού έγιναν βίντεο με απόσπασμα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

O Aβέρωφ με τα κοτόπουλα και την αλεπού έγιναν βίντεο με απόσπασμα από το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Έκανε το λάθος ο Αβέρωφ με το Tweet για τα κοτόπουλα και την αλεπού και έγινε μέχρι και βίντεο παρωδία με το «Κωνσταντίνου και Ελένης»

Ήταν σίγουρα από τα θέματα που απασχόλησε ποικιλοτρόπως την επικαιρότητα και τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, αφού το Tweet του Προέδρου του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου με τα κοτόπουλα και την αλεπού, ήταν το αντικείμενο παραπολιτικού σχολιασμού σε κομματικό και όχι μόνο επίπεδο.

Αυτό ήταν το Tweet του Αβέρωφ που σίγουρα πολλοί δεν θα αφήσουν να περάσει τόσο εύκολα, παρά την διευκρίνιση του Προέδρου του ΔΗΣΥ, ό,τι η συγκεκριμένη φωτογραφία και το σχόλιο, έγιναν με χιουμοριστική διάθεση.

Ο σαρκασμός προεκτάθηκε και σήμερα κυκλοφορεί ευρέως στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το πιo κάτω βίντεο. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Διαφάνεια στην πράξη: Ο ΠτΔ έδωσε στη δημοσιότητα τις εκθέσεις για τη Φονική Πυρκαγιά - Ιδού όσα αναφέρονται

Σε μια καθοριστική κίνηση διαφάνειας και λογοδοσίας, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης προχώρησε στη δημοσιοποίηση όλων των εκθέσεων που του υποβλήθηκαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες, αναφορικά με την καταστροφική πυρκαγιά που έπληξε την επαρχία Λεμεσού. Όπως είχε δεσμευτεί δημοσίως, η ενημέρωση προς τους πολίτες γίνεται με πλήρη διαφάνεια, μέσα από αδιαμεσολάβητη πρόσβαση στα στοιχεία που καταγράφουν βήμα προς βήμα τη διαχείριση της κρίσης.

BEST OF TOTHEMAONLINE