Στα €3,5 δισ. το κόστος των περιοριστικών μέτρων για τη γαλλική Κυβέρνηση μόνο για τον Δεκέμβριο

Στα €3,5 δισ. το κόστος των περιοριστικών μέτρων για τη γαλλική Κυβέρνηση μόνο για τον Δεκέμβριο

Η επέκταση του προγράμματος της γαλλικής Κυβέρνησης για στήριξη των επιχειρήσεων, που έχουν πληγεί από τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού θα κοστίσουν 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ, μόνο για τον Δεκέμβριο, ανακοίνωσε την Πέμπτη το Υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας.

Η γαλλική κυβέρνηση την τρέχουσα εβδομάδα αύξησε το πεδίο εφαρμογής των αποζημιώσεων για να περιλαμβάνει, από την 1η Δεκεμβρίου, όλες τις εταιρείες, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, ενώ μόνο μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις είχαν καλυφθεί προηγουμένως.

Τα μέτρα καλύπτουν τις επιχειρήσεις που αναγκάζονται να κλείσουν ή έχουν πληγεί ιδιαίτερα σκληρά από τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορωνοϊού, όπως εκείνα του τουρισμού, του αθλητισμού ή των τομέων του πολιτισμού.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Έντονες παρασκηνιακές διεργασίες στην ΕΔΕΚ - Καταθέτει υποψηφιότητα ο Κωστής Ευσταθίου-Σκέψεις από Σοφοκλέους και Μυριάνθους - Στηρίζει Μορφάκη ο Μαυρονικόλας

Συναντήσεις μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, κατάθεση υποψηφιότητας από τον διαγραφέντα Κωστή Ευσταθίου, συναινετικές διαδικασίες οι οποίες για κάποια στελέχη και πρώην μέλη της ΕΔΕΚ, θα μπορούσαν να ενώσουν το κόμμα, όλα αυτά, συνθέτουν το σημερινό σκηνικό, ημέρα κατά την οποία, ο Κωστής Ευσταθίου, θα προχωρήσει στην απόφασή του, να καταθέσει ενώπιον του Γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής, την υποψηφιότητά του, για την προεδρία του κόμματος. Μέχρι στιγμής, υποψήφιοι για την προεδρία της ΕΔΕΚ, είναι οι, Μορφάκης Σολομωνίδης και Μάριος Χαννίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE