Θέλουν λύση του Κυπριακού μέχρι το τέλος του έτους στα κατεχόμενα λέει ο Ναμί

Θέλουν λύση του Κυπριακού μέχρι το τέλος του έτους στα κατεχόμενα λέει ο Ναμί

Ο κ. Ναμί είπε ότι θα είναι μια δύσκολη περίοδος και οι διαπραγματεύσεις θα συνεχίσουν από εκεί που έμεινα με αποδοχή των συμφωνιών που έγιναν με την ε/κ πλευρά μέχρι σήμερα.

Και ο δικός μας στόχος είναι να υπάρξει λύση μέχρι το τέλος του έτους, δήλωσε στην εφημερίδα Χουριέτ ο Τ/κ διαπραγματευτής Οζντίλ Ναμί αναφέροντας ότι στόχος και της διεθνούς κοινότητας είναι το 2015 να είναι έτος λύσης

Ο κ. Ναμί είπε για τον διορισμό του στην θέση του διαπραγματευτή πως όταν του έγινε η πρόταση πρώτα την αξιολόγησε μόνος του και στην συνέχεια την συζήτησε με τον πρόεδρο του κόμματός του. "Όταν το κόμμα μας πήρε την απόφαση να στηρίξουμε τον Ακιντζί δεν μπήκε σε κανένα παζάρι. Η πρόταση έγινε αφού εκλέγηκε ο Ακιντζί. Η επίλυση του Κυπριακού είναι πολύ σημαντική", είπε κ. Ναμί.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης» με τη συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή

Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης» με τη συμμετοχή της Κύπρου ως παρατηρητή

Εγκαινιάζεται σήμερα στην Ουάσινγκτον το «Συμβούλιο Ειρήνης», ο νέος θεσμός του δημιούργησε ο Προεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE