Οι αεροπορικές εταιρείες της Τουρκίας ζητούν κρατική βοήθεια για δάνεια ύψους 2,5 δισ. δολαρίων

Οι αεροπορικές εταιρείες της Τουρκίας ζητούν κρατική βοήθεια για δάνεια ύψους 2,5 δισ. δολαρίων

Τη βοήθεια της τουρκικής Κυβέρνησης για δάνεια ύψους 20 δισεκατομμυρίων τουρκικών λιρών (2,5 δισεκατομμύρια δολάρια) έτσι ώστε να αντεπεξέλθουν στη μείωση των πτήσεων λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ζητούν οι αεροπορικές εταιρείες της Τουρκίας, σύμφωνα με το Bloomberg.

Στελέχη των αεροπορικών εταιρειών συναντήθηκαν την Τετάρτη με τον Υπουργό Μεταφορών Αντίλ Καραϊσάιλογλου στην Άγκυρα, σύμφωνα με δύο πρόσωπα που γνωρίζουν το θέμα και οι οποίοι ζήτησαν να μην αναφερθούν, επειδή η συνάντηση ήταν ιδιωτική.

Ο Τούρκος Υπουργός διαβεβαίωσε τις εταιρείες ότι το αίτημα τους θα το συζητήσει και με άλλα μέλη της Κυβέρνησης συμπεριλαμβανομένου του Υπουργού Οικονομικών.

Aπό ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE