Μαυρίας: «Τα επόμενα χρόνια…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Μαυρίας: «Τα επόμενα χρόνια…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ο Ελλαδίτης ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Χάρης Μαυρίας, μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Γρανάδα δήλωσε τα εξής: 

«Προσπαθήσαμε πάρα πολύ. Ιδιαίτερα αμυντικά τα πήγαμε αρκετά καλά. Ξέραμε πως παίζαμε με τον καλύτερο αντίπαλο του ομίλου. Κοιτάμε τα λάθη μας, να διορθωθούμε. Θα προσηλωθούμε 100% στο πρωτάθλημα. Είναι μια μεγάλη εμπειρία για όλους. Η Ομόνοια μεγαλώνει μέσα από αυτή την παρουσία. Ο στόχος της Ομόνοιας είναι πάντα η έξοδος στην Ευρώπη. Τα επόμενα χρόνια ίσως να κάνουμε και καλή πορεία. Μόνο θετικά στοιχεία μπορούμε να πάρουμε μέσα από αυτούς τους αγώνες. Έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ και μπορούμε να αντεπεξέλθουμε. Πρώτο μέλημα μας το πρωτάθλημα».

 

The post Μαυρίας: «Τα επόμενα χρόνια…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

«State of the Union»: Γεμάτη δράσεις η νέα χρονιά – Τα έργα που ολοκληρώνονται, τα σχέδια που επεκτείνονται και οι προτάσεις που «μπαίνουν στο αυλάκι»

Σε πέντε προτεραιότητες βασίζεται το διακυβερνητικό πρόγραμμα του Νίκου Χριστοδουλίδη και για το 2026 προγραμματίζονται 59 συνολικά δράσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE