Και επίσημα πλέον πολίτικο κόμμα το Κόμμα για τα Ζώα

Και επίσημα πλέον πολίτικο κόμμα το Κόμμα για τα Ζώα

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου είναι και επίσημα στον κατάλογο των πολιτικών κομμάτων κατόπιν ενημέρωσης που είχαν οι αξιωματούχοι του από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Αντιπροσωπεία του κόμματος με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Κυριάκο Κυριάκου, θα βρίσκεται στη Λευκωσία αύριο Τρίτη στις 12 το μεσημέρι, στο γραφείο του Βοηθού Εφόρου  Δημήτρη Δημητρίου, στο Υπουργείο Εσωτερικών για να παραλάβει και επίσημα πλέον το πιστοποιητικό εγγραφής, αναφέρει ανακοίνωση του Κόμματος για τα Ζώα Κύπρου.

“Αυτό το χαρμόσυνο γεγονός τυγχάνει να συμπίπτει με τη συμπλήρωση 12 μηνών από την ημέρα ίδρυσης του κόμματος (27 Απριλίου 2014) και για το σκοπό αυτό το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου ετοιμάζεται να παρουσιάσει το έργο και τη δράση του μέσα σε αυτό το χρόνο, ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθούν αργότερα”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE