Και επίσημα πλέον πολίτικο κόμμα το Κόμμα για τα Ζώα

Και επίσημα πλέον πολίτικο κόμμα το Κόμμα για τα Ζώα

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου είναι και επίσημα στον κατάλογο των πολιτικών κομμάτων κατόπιν ενημέρωσης που είχαν οι αξιωματούχοι του από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Αντιπροσωπεία του κόμματος με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Κυριάκο Κυριάκου, θα βρίσκεται στη Λευκωσία αύριο Τρίτη στις 12 το μεσημέρι, στο γραφείο του Βοηθού Εφόρου  Δημήτρη Δημητρίου, στο Υπουργείο Εσωτερικών για να παραλάβει και επίσημα πλέον το πιστοποιητικό εγγραφής, αναφέρει ανακοίνωση του Κόμματος για τα Ζώα Κύπρου.

“Αυτό το χαρμόσυνο γεγονός τυγχάνει να συμπίπτει με τη συμπλήρωση 12 μηνών από την ημέρα ίδρυσης του κόμματος (27 Απριλίου 2014) και για το σκοπό αυτό το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου ετοιμάζεται να παρουσιάσει το έργο και τη δράση του μέσα σε αυτό το χρόνο, ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθούν αργότερα”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE