ΚΡΗΤΗ: Ακρωτηριάστηκε 22χρονη από τη μηχανή του κιμά

ΚΡΗΤΗ: Ακρωτηριάστηκε 22χρονη από τη μηχανή του κιμά

Δύσκολες ώρες ζει μια 22χρονη κοπέλα, η οποία ακρωτηριάστηκε στο χέρι της από την παλάμη όταν το άκρο της εγκλωβίστηκε στη μηχανή του κιμά που χειριζόταν.

Το περιστατικό σύμφωνα με το cretalive.gr σημειώθηκε σε κρεοπωλείο στην περιοχή του Αρκαλοχωρίου, όπου εργαζόταν η νεαρή κοπέλα την Τετάρτη 25/11, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.

Η 22χρονη μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας Αρκαλοχωρίου στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου το βράδυ της Τετάρτη (25/11) υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Σύμφωνα με τον διοικητή του Βενιζελείου κ. Κώστα Τερζάκη η νεαρή γυναίκα εξακολουθεί να νοσηλεύεται στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Επιστολές Έρχιουρμαν σε Γκουτέρες, φον ντερ Λάιεν και Μπαρτσελόνα – Τι καταγγέλλει

Τρεις χωριστές επιστολές στον ΓΓ των ΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και τον Πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομάδας Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα, έστειλε ο Τ/κ ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν για τις πρόσφατες εντεινόμενες προσπάθειες «παρακώλυσης από την ε/κ πλευρά εναντίον των Τουρκοκυπρίων σε διπλωματικό, πολιτιστικό και αθλητικό τομέα».

BEST OF TOTHEMAONLINE