ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Δρόμοι ποτάμια στο Δήμο Σωτήρας Αμμοχώστου

Δρόμοι ποτάμια στο Δήμο Σωτήρας Αμμοχώστου

Έντονα καιρικά φαινόμενα έπληξαν και χθες την ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου. Επίκεντρο της σφοδρής βροχόπτωσης ήταν ο Δήμος Σωτήρας, όπου οι δρόμοι στην κεντρική πλατεία πλημμύρισαν, με αποτέλεσμα να καταστεί δύσκολη η διακίνηση για τους πεζούς και τα  οχήματα. Ελαφρές ζημιές υπέστησαν και κάποια υποστατικά.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε κλήσεις για άντληση νερών από σπίτια, υπόγεια υποστατικά και για ρυμούλκηση αυτοκινήτων από πλημμυρισμένους δρόμους.

Από την κακοκαιρία καταγράφηκαν ζημιές και στο Α’ Δημοτικό Σχολείο Παραλιμνίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ανεμοστρόβιλος που εκδηλώθηκε στην περιοχή έριξε κάποια κεραμίδια κι ένα ντεπόζιτο νερού. Από την πρώτη στιγμή έσπευσαν στο σχολείο υπηρεσίες της τοπικής σχολικής εφορείας μαζί με εργολάβους και υδραυλικούς, οι οποίοι προχώρησαν στην επιδιόρθωση των ζημιών.

Ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύνδεσμος γονέων του Α’ Δημοτικού Σχολείου Παραλιμνίου αναφέρει ότι όλα τα παιδιά ήταν καλά στην υγεία τους και πως δεν κινδύνεψε κανείς.

Για την ασφάλεια των μικρών παιδιών, αυτά έμειναν στις τάξεις τους την ώρα του διαλείμματος. Η ανακοίνωση του συνδέσμου γονέων κάνει λόγο για μεμονωμένες υλικές ζημιές που προξενήθηκαν από την καταιγίδα, τις οποίες επιλήφθηκε άμεσα η σχολική εφορεία.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top