Η πανδημία στέλνει κόσμο στην ανεργία και οι βουλευτές αυξάνουν την κρατική χορηγία στα κόμματά τους - Έρχονται όμως εκλογές, δήθεν

Η πανδημία στέλνει κόσμο στην ανεργία και οι βουλευτές αυξάνουν την κρατική χορηγία στα κόμματά τους - Έρχονται όμως εκλογές, δήθεν

Συνθήκες πανδημίας, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις αργοπεθαίνουν, μένει κόσμος άεργος και άνεργος. Κι όμως, οι κομματικοί βουλευτές εγκρίνουν αυξήσεις κονδυλίων για τις κρατικές χορηγίες στα… κόμματά τους.

Γιώργος Τάττης

Τις χορηγίες που πληρώνει ο κόσμος. Ψηφίζουν και εγκρίνουν κονδύλια για τους εαυτούς τους.

Εάν κάποιος ρωτήσει τους κομματικούς: Μα είναι δυνατόν, εν καιρώ πανδημίας όπου τα δημόσια οικονομικά δέχονται τόση πίεση, να αυξάνεται το κρατικό κονδύλι για τις χορηγίες στα κόμματα; Λόγω εκλογών; Και όχι μόνο στα κόμματα, αλλά και στις νοελαίες τους, στους κοινοβουλευτικούς συνεργάτες που πολλές φορές κοσμούν τα γραφεία των κομμάτων για οποιονδήποτε άλλο λόγο πέραν του κοινοβουλευτικού έργου.

Για σχετικό ρεπορτάζ πάτησε εδώ

Πληρώνουμε δηλαδή και τα πάρτι και το αφισομάνι της κάθε κομματικής νεολαίας. Είναι τουλάχιστον προκλητικό.

Εάν λοιπόν τους το θέσεις αυτό, θα απαντήσουν με ένα αφοπλιστικό "μην γίνεσαι λαϊκιστής" και θαρρούν πως ξεμπέρδεψαν.

Σε μια περίοδο που η πανδημία αποκαλύπτει το πραγματικό τους πρόσωπο, το Κυπριακό προχωράει προς "λύση δύο κρατών", βλέπουμε τις κυρώσεις εναντίον της Τουρκίας με τα κυάλια, το Κυπριακό Επενδυτικό Πρόγραμμα έδειξε την προνομιακή του αγάπη προς τους μεγαλοντεβέλοπερς, τα σκάνδαλα πληθαίνουν, τα Πόθεν Έσχες και οι Λίστες με την ευνοϊκή μεταχείριση πολιτικών κρύβονται επιμελώς κάτω από νομικίστικες υπεκφυγές.

Κι όμως, δεν έπρεπε να πληρώνουμε καμία προεκλογική τους, έπρεπε να πληρώνουμε κλίνες ΜΕΘ, ιατρικό προσωπικό και τα εργαλεία για μια πραγματική ανάπτυξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο στη Δρομολαξιά – Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Πώς σημειώθηκε η σύγκρουση

Σοκαριστικές φωτογραφίες από το τροχαίο στη Δρομολαξιά – Σε σοβαρή κατάσταση ο μοτοσικλετιστής – Πώς σημειώθηκε η σύγκρουση

Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως για το σοβαρό τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης (28/11), γύρω στις 7:15, στον παλαιό δρόμο Δρομολαξιάς–Λάρνακας, στην περιοχή Δρομολαξιάς.

BEST OF TOTHEMAONLINE