Κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα τρεις νεκρούς και τρεις αγνοούμενους στο νησί της Σαρδηνίας

Κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα τρεις νεκρούς και τρεις αγνοούμενους στο νησί της Σαρδηνίας

Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από κύμα κακοκαιρίας που πλήττει το νησί της Σαρδηνίας, ενώ τουλάχιστο άλλοι δυο αγνοούνται.



Τη ζωή τους έχασαν τρεις ηλικιωμένοι οι οποίοι ζούσαν στο χωριό Μπρίτι, που επλήγη από σφοδρή κακοκαιρία, με νεροποντή και πλημμύρες.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δυο γυναίκες έχασαν την ζωή τους μέσα στο σπίτι τους και ένας γηραιός κτηνοτρόφος δεν κατάφερε να βγει από το τζιπ του, το οποίο πλημμύρισε και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Επί σειρά ωρών, στην περιοχή διεκόπη η ηλεκτροδότηση και δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία μέσω σταθερών και κινητών τηλεφώνων. Παράλληλα, και στο χωριό Γκατέλι, πάντα στην Σαρδηνία, όλα τα ισόγεια σπίτια εκκενώθηκαν και βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της ιταλικής Πολιτικής Προστασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Κυπριακό: Κριτική της Λευκωσίας στις ίσες αποστάσεις και βλέμμα στις επόμενες κινήσεις του ΟΗΕ

Σε μια χρονική συγκυρία όπου το Κυπριακό επανέρχεται, έστω δειλά, στο διεθνές προσκήνιο, η Λευκωσία στέλνει σαφή μηνύματα προς τα Ηνωμένα Έθνη, εκφράζοντας τόσο τη βούλησή της για συνέχιση της πολιτικής διαδικασίας όσο και την έντονη δυσαρέσκειά της για τη διαχρονική πρακτική τήρησης ίσων αποστάσεων. Οι πρόσφατες Εκθέσεις του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ προς το Συμβούλιο Ασφαλείας αποτέλεσαν την αφορμή για να επαναδιατυπωθεί η θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας ότι μια τέτοια προσέγγιση δεν αποτυπώνει με ακρίβεια τις πραγματικότητες επί του εδάφους, οι οποίες πηγάζουν από τη συνεχιζόμενη τουρκική κατοχή.

BEST OF TOTHEMAONLINE