Κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα τρεις νεκρούς και τρεις αγνοούμενους στο νησί της Σαρδηνίας

Κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα τρεις νεκρούς και τρεις αγνοούμενους στο νησί της Σαρδηνίας

Τρεις άνθρωποι έχασαν την ζωή τους από κύμα κακοκαιρίας που πλήττει το νησί της Σαρδηνίας, ενώ τουλάχιστο άλλοι δυο αγνοούνται.



Τη ζωή τους έχασαν τρεις ηλικιωμένοι οι οποίοι ζούσαν στο χωριό Μπρίτι, που επλήγη από σφοδρή κακοκαιρία, με νεροποντή και πλημμύρες.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, δυο γυναίκες έχασαν την ζωή τους μέσα στο σπίτι τους και ένας γηραιός κτηνοτρόφος δεν κατάφερε να βγει από το τζιπ του, το οποίο πλημμύρισε και παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά.

Επί σειρά ωρών, στην περιοχή διεκόπη η ηλεκτροδότηση και δεν ήταν δυνατή η επικοινωνία μέσω σταθερών και κινητών τηλεφώνων. Παράλληλα, και στο χωριό Γκατέλι, πάντα στην Σαρδηνία, όλα τα ισόγεια σπίτια εκκενώθηκαν και βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της ιταλικής Πολιτικής Προστασίας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ στο σταυροδρόμι ιδεολογικού προσανατολισμού - Η σκληρή δημοσκόπηση και η απειλή της πολιτικής περιθωριοποίησης - Σε πτωτική πορεία η Αννίτα

Ο ΔΗΣΥ στο σταυροδρόμι ιδεολογικού προσανατολισμού - Η σκληρή δημοσκόπηση και η απειλή της πολιτικής περιθωριοποίησης - Σε πτωτική πορεία η Αννίτα

Η πρόσφατη δημοσκόπηση της Pulse Market Research που διενήργησε ο Δημοκρατικός Συναγερμός ανέδειξε μια ανησυχητική πραγματικότητα για το ιστορικό κόμμα της κεντροδεξιάς: η πολιτική του επιρροή διαβρώνεται, οι διαρροές προς νέα σχήματα ενισχύονται, ενώ η συσπείρωση παραμένει απογοητευτικά χαμηλή.

BEST OF TOTHEMAONLINE