ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μηδέν εις το πηλίκο!

Μηδέν εις το πηλίκο!

Σε ένα πολύ κακό ματς με λιγοστές φάσεις, Λάρισα και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0 για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Όλα μηδέν στη Λάρισα!

ΑΕΛ και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0 στο «Αλκαζάρ» για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας σε ένα κακό ματς από άποψη θεάματος και με λιγοστές φάσεις.

Στους 6 βαθμούς η Λάρισα, με τον Γιάννη Τάτση να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των «βυσσινί», στους 13 ανέβηκε ο Ατρόμητος του Νταμίρ Κάναντι.

Υποδέχεται τον Άρη το επόμενο Σάββατο στο Περιστέρι ο Ατρόμητος, δοκιμάζεται στην έδρα του Παναιτωλικού την επόμενη Δευτέρα η Λάρισα.

Το ματς

Η Λάρισα είχε τον έλεγχο και έδειχνε μια προδιάθεση να παίξει πιο επιθετικά, χωρίς βέβαια να παίρνει μεγάλα ρίσκα και να ανοίγεται ώστε να ψάξει με κάθε τρόπο το γκολ. Ο Ατρόμητος από την μεριά του, δεν έπαιρνε ρίσκα επίσης, έπαιζε σφιχτά και έψαχνε κυρίως στο πρώτο εικοσάλεπτο κάποια κόντρα-επίθεση. Ο Πλατέλλας ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Λάρισας, δημιουργώντας δύο φάσεις που δεν είχαν αποτέλεσμα. Μετά το πέρας των πρώτων 25 λεπτών, ο Ατρόμητος άρχισε να ξεθαρρεύει, να κρατάει περισσότερο μπάλα και να ισορροπεί το ματς. Έφτιαξε την καλύτερη φάση του πρώτου μέρους δε, αλλά ο Νάγκι κράτησε… όρθια την ΑΕΛ και έβγαλε την κεφαλιά του Μανούσου στο 30ο λεπτό, που ήταν ουσιαστικά και η τελευταία φάση, αφού το σουτ του Πινακά στο 45′ ήταν αδύναμο και ο Γιαννιώτης μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

Μια από τα ίδια και στην επανάληψη. Ο ρυθμός κακός, οι φάσεις με το… κυάλι και το θέαμα μπορεί να χαρακτηριστεί επιεικώς μέτριο. Ο Γιάννης Τάτσης που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ΑΕΛ προσπάθησε να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού, κάτι που θέλησε να κάνει από την άλλη μεριά και ο Νταμίρ Κάναντι. Και από το 70ο λεπτό κι έπειτα, το ματς άρχισε να… ζεσταίνεται και να βλέπουμε τουλάχιστον καλές φάσεις. Στο 72′ η ΑΕΛ έφτιαξε την καλύτερή της φάση στο ματς αλλά ο Ντουρμισάι δεν βρήκε στόχο με την κεφαλιά που έκανε, με τον Γούτα να… απαντάει τρία λεπτά μετά με τον ίδιο τρόπο αλλά η προσπάθειά του είχε παρόμοια κατάληξη. Στα… καπάκια, οι φιλοξενούμενοι έφτιαξαν την μεγαλύτερη φάση από όλες στο ματς και λίγο έλειψε να πάρουν προβάδισμα, αλλά ο Μπουσούλατζιτς υπό εξαιρετικές προϋποθέσεις και αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή, δεν βρήκε τέρμα για εκατοστά στην τελευταία καλή φάση του αγώνα.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Μηδέν εις το πηλίκο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Έξαρση κρουσμάτων Covid: Ποια ηλικία έχει την υψηλότερη αθροιστική επίπτωση; Aπαντά ο Καραγιάννης

Βρετανίδα κατάγγειλε τον βιασμό της στην Αγία Νάπα - Οι ισχυρισμοί της 18χρονης και η κατάθεση του υπόπτου

Ζητά ονόματα από την Αννίτα ο Κρις Τριανταφυλλίδης - Ποιοι εργάστηκαν εναντίον του ΔΗΣΥ

Παραίτηση: Πόσο χρόνο προειδοποίησης οφείλει να δώσει ο εργοδοτούμενος στον εργοδότη;

Αυτά τα watersports έχουμε στην Κύπρο – Το ηλικιακό όριο, η επικινδυνότητα και τα…«άσπρα πρόβατα»

Θρήνος για τον 22χρονο μουσικό Σήφη Γιανναράκη που απανθρακώθηκε στα Χανιά - Δείτε φωτογραφίες από το καμένο όχημά του



ΠτΔ για Ολγκίν: «Δεν αναφέρεται σε λύση εκτός του πλαισίου των ΗΕ, αναφέρεται σε μεθοδολογία»

ΠτΔ για Ολγκίν: «Δεν αναφέρεται σε λύση εκτός του πλαισίου των ΗΕ, αναφέρεται σε μεθοδολογία»

Στηρίζουμε την προσπάθεια της κας Ολγκίν, η οποία πιστεύει στο κοινό μέλλον της Κύπρου, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top