ΠΑΦΟΣ: Βαρύς ο πέλεκυς σε 35χρονο - Παράνομη μεταφορά όπλου

ΠΑΦΟΣ: Βαρύς ο πέλεκυς σε 35χρονο - Παράνομη μεταφορά όπλου

Πρόστιμο ύψους €2 χιλ. επιβλήθηκε σε 35χρονο για παράνομη κατοχή αποσυναρμολογημένου όπλου, τύπου ΔΟΚΟ, στην Επαρχία Πάφου. 



Σύμφωνα με την Αστυνομία στις 3.35 τα ξημερώματα μέλη της Υπηρεσίας Θήρας ενώ βρισκόταν περιπολία σε αγροτικό δρόμο στην περιοχή της Γυαλιάς ανέκοψαν όχημα με οδηγό 35χρονο.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντοπίστηκε στο όχημα του ένα ΔΟΚΟ αποσυναρμολογημένο εντός θήκης, του οποίου η μεταφορά ήταν παράνομη.

Παραλήφθηκε ως τεκμήριο ενώ ο οδηγός και ο ιδιοκτήτης του όπλου μεταφέρθηκε στον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς  και κατηγορήθηκε γραπτώς. Εναντίον του εκδόθηκε το εξώδικο ύψους €2.000.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον αστυνομικό σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Από την Κυπριακή Προεδρία στο Κυπριακό: Το μεγάλο διπλωματικό στοίχημα του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες

Η μετάβαση του Προέδρου Χριστοδουλίδη στις Βρυξέλλες, για το τελευταίο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο που πραγματοποιείται κατά τη διάρκεια της Κυπριακής Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης, έχει ιδιαίτερη πολιτική και θεσμική βαρύτητα. Δεν πρόκειται μόνο για το κλείσιμο ενός εξαμήνου κατά το οποίο η Κυπριακή Δημοκρατία βρέθηκε στο επίκεντρο της ευρωπαϊκής διαδικασίας λήψης αποφάσεων, αλλά και για μια ευκαιρία αξιοποίησης του πολιτικού κεφαλαίου, που δημιουργήθηκε μέσα από την Προεδρία, προς όφελος του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE